ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
CAD diskusní fóra
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoAIS 2008 - změna orientace pohledu při vk

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
valík Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AIS 9 CZ, ACAD Mechanical 2009
Stav: Offline
Bodů: 82
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AIS 2008 - změna orientace pohledu při vk
    Zasláno: 17.dub.2008 v 06:44

Dobrý den, prosím, neporadíte mi někdo, jak opět zprovoznit tuto funkci -ZMĚNA ORIENTACE POHLEDU- v

AIS 2008 při vkládání pohledu do výkresu *.idw. Panel -VÝKRESOVÉ POHLEDY- -> -ZÁKLADNÍ POHLED-. V

následném dialogovém panelu (okně) zjišťuji, že v rolovátku -SOUBOR- není uvedena žádná cesta k

souboru ani soubor pro vložení, nevadí, vyberu jej ikonkou pro hledání, v pravé straně tohoto panelu

měním orientaci vkládání, chci provést změnu orientace pohledu ikonkou pod výpisem pohledů, v novém

okně Inventoru upravuji pohled pro vložení a po upravení při pokusu o vložení do *.idw Inventor

zkolabuje. S oblibou této možnosti využívám, ne vždy totiž ISO pohledy vyhovují a nejraději vkládám

pohled s perspektivou. Nyní toto přestalo být funkční. Zkusmo jsem se vrátil k nedávným projektům, kde

jsem tohoto využil a i tam aplikace zkolabuje, ačkoliv je v *.idw takový pohled již tehdy vložen.

Nejsem si vědom žádné úpravy v programu, nic nového na stanici nebylo instalováno (snad kromě

pravidelné automatické aktualizace Windows). Poradí někdo zkušený? Děkuji za případné odezvy.

Ještě zjišťuji toto: zkusil jsem v tom souboru (*.iam nebo *.ipt), který chci takto vložit do *.idw,

nastavit takový pohled s uložením, který bych si představoval - co nejpřehlednější (třeba i s

perspektívou) v domnění, že bude odpovídat pohledu -aktuální- při vkládání, ovšem zůstává i nadále

-přední- (rovina XY). Nyní naskočí okno s textovou zprávou -Vážná chyba-Access violation - no RTTI

data! Nechápu. Co je to za poruchu...?

valík
Zpět nahoru
Charlee Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 11.dub.2006
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor, Vault, Mechanical a další ver.2021
Stav: Offline
Bodů: 279
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.dub.2008 v 13:46
Při vložení pohledu se změnou orientace my AIS 2008 SP2 padal též. Z Autodesku mi doporučili patch TS1078886 a pomohl. Ovšem vše ostatní sem měl v pořádku a chyby mi to nehlásilo.
Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3995:VIPSíťové sdílení kombinace licencí Inventor + Inventor Professional.
Tip 6052:VIPImport/export souborů 3DS, OBJ, STL v Inventoru.
Tip 7671:Změna orientace stávající stěny beze změny její pozice.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9002:VIPZměna směru/orientace zoomování kolečkem myši v Inventor View.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,192 sekund.