Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.095.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() Zasláno: 21.dub.2008 v 11:02 |
Dobrý den.
Nejenom že mi odešel disk, ale začala mi zlobit i grafika po změně systému. Jelikož se jedná o starší (ne moc) PC s AGP mám trochu problém vybrat novou – již dosti omezený výběr v AGP. Mam vybrané dvě karty: GIGABYTE 7600GS AGP8 256MB (128) DDR2 TV-OUT DVI AGP 8x nebo ATI Sapphire HD2600Pro 512MB DDR2 AGP 8x Nedokáže někdo poradit, kterou vybrat. Dělám hlavně v LT 2007, občas se ale podívám i na výtvory ve 3D (úpravy jen v povoleném rozsahu). |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21915 |
![]() |
V AutoCADu se obecně chovají lépe karty nVidia, ale pro LT to asi nemá cenu řešit. Zvolte kteroukoliv kartu. 3D akceleraci tam stejně nevyužijete. |
|
![]() |
|
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
Osobně mám dobré zkušenosti s ATI a pro běžnou potřebu v řadě "herních" karet je to v konečném výsledku jedno.
Určitě platí to co píše závěrem p.Michl - na LT je to naprosto jedno. Vyberte co má lepší poměr cena/výkon/hlučnost chlazení. |
|
![]() |
|
be_em ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.úno.2006 Lokalita: Slovensko Používám: Používal som AutoCAD 2004, 3ds max7. Teraz AcadLT Stav: Offline Bodů: 865 |
![]() |
ale dajte si troška pozor na tieto "nové" AGP karty ... pravdepodobne ich výkon Vám už slot AGP neutiahne a budete ich musieť dokrmovať, tá druhá má určite prídavný power kábel a potom môže začať zlobiť aj zdroj ... ja sa skôr prikláňam k nvidii, zo skúseností, má dokonca pasívne chladenie ale je na zváženie či 512 MB pamäte budete potrebovať ... ale ako bolo povedané vyššie, z výkonového hľadiska je skoro jedno ktorú si zoberete
Upravil be_em - 21.dub.2008 v 11:44 |
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3946 |
![]() |
Já jsem zrovna minulý týden dával do svého domácího PC tu HD2600 (má přídavné napájení) a zlobí mne s ní video. Revit i ADT ale s ní běží - na normální práci naprosto stačí.
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
Nevím, jak je to teď s cenami a v porovnání s Vámi uváděnými kartami.
U nás slouží dlouho a spolehlivě bez jakýchkoliv problémů Matrox P650, případne Matrox Parhelia. Bohužel nevím, jestli jsou ještě teď k dostání, P650ky se teď dělaji (i) ve verzi PCIEx
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
be_em ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.úno.2006 Lokalita: Slovensko Používám: Používal som AutoCAD 2004, 3ds max7. Teraz AcadLT Stav: Offline Bodů: 865 |
![]() |
ale nie, Matrox nieeeee ... načo? výkonovo aj cenovo sú úplne niekde inde, pre vás negatívne.
|
|
![]() |
|
prybka ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 03.pro.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: IntelliCAD Stav: Offline Bodů: 61 |
![]() |
MATROX Millennium G550, 32MB DDR, AGP 8x, DualHead, VGA/DVI, retail Vaše cena včetně DPH: 2 176,51 Kč Asi bych doporučil vybírat z nižších modelů solidního dodavatele. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,157 sekund.