Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Keberdle Václav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 25.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Autocad 2006 LT,Rhinoceros 4,Catia 4 Stav: Offline Bodů: 152 |
![]() Zasláno: 29.kvě.2008 v 10:11 |
Zdravím,
mám pár otázek co mě trápí ACAD LT 2006..
Díky za reakci a fajn den. |
|
Technik AV
SGSCR Hořovice |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
ad 1) každá kóta může mít svůj kótovací styl - ale výchozí styl nastavíte pomocí příkazu KÓTYSTYL ad 2) např. v paletě Vlastnosti (Ctrl+1), nebo v Infopaletě ve verzi 2009
ad 3) docela dost informací je v Uživatelské příručce, nebo můžete zkusit
|
|
![]() |
|
Keberdle Václav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 25.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Autocad 2006 LT,Rhinoceros 4,Catia 4 Stav: Offline Bodů: 152 |
![]() |
Upravil Keberdle Václav - 29.kvě.2008 v 11:42 |
|
Technik AV
SGSCR Hořovice |
|
![]() |
|
![]() |
2. Dynamické výzvy F12 - když jsme se ptal jsem nevěděl ani jak se to jmenuje .. Díky brožuře "začínáme " jsem nalezl..
|
|
Technik AV
SGSCR Hořovice |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
ad 1) stačí si styl nastavit ve vaší šabloně (DWT) nebo vložit z nějakého předpřipraveného bloku
ad 2) ano, F12 nebo tlačítko DYN na liště
ad 3) je to např. v odkazu Tisk > Výřezy v onom zníněném odkazu, ale principielně - stačí vytvořit MPohledy a třeba pomocí vlastností (Ctrl+1) jim nastavit měřítko
|
|
![]() |
|
![]() |
1a2 jasné díky (desing centrum jsem nepoužíval)
3.Právě s tím laboruji.Nechápal jsem princip.
Jak nějak posunout zobrazené apd.. (začínal jsem na R12..)
Ted už je mi to jasné.
Jak to tak vypadá tak pomocí výkresového prostoru a desing centra si ušetřím dost času.
Dost mě překvapilo kolik infromací obsahuje knížka "začínáme" od autodesku k LT - jako 10 letý uživatel jsem si ji samozřejmě nepřečetl :)
Díky moc za rady
|
|
Technik AV
SGSCR Hořovice |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Posun v rozvržení: - dvojklik do Viewportu -> na kraji obrazovky jsou posunovátka
- dvojklik do Viewportu -> klasicky zoom, pan...
Po nastavení potřebného "výřezu", měřítka, hladin je pak vhodné Viewport uzamčít.
Jinak samozřejmě RFM... Upravil Ferdinand - 29.kvě.2008 v 16:15 |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
Pecka Díky!Dělal jsme to přes Vlastnosti - Geometrie - Stred X/Y
Co je RFM?
|
|
Technik AV
SGSCR Hořovice |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,539 sekund.