Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
marepex ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 18.čer.2008 Lokalita: ČR (ZL) Používám: nepoužívám Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 18.čer.2008 v 21:26 |
Inventor 2008..
mám problém s instalací obsahového centra. Nejde nainstalovat..Vzdy mi nabehne pri instalaci s pozadavkem na jakesi heslo a jmeno spravne u Autodesk Vault....co s tim? Diky... ![]() |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Zřejmě jste si při instalaci db zvolil vlastní heslo - je třeba zadat toto vaše nebo implicitní heslo (viz instalační příručka).
|
|
![]() |
|
marepex ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 18.čer.2008 Lokalita: ČR (ZL) Používám: nepoužívám Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
Pouzivam trial verzi Inventoru,takze zadnou prirucku bohuzel nemam.
Dobra tedy.Zpustim Vault..dam login a ted vubec nevim,jake jmeno a heslo mam dát.Pri instalaci jsem zaskrtl,ze nechci sdilet obsahove centrum s nikym jinym,ze pracuji pouze samostatne.. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Myslím, že příručky jsou i v oficiálních trial verzích. Každopádně pokud jste žádné heslo nedefinoval, ani žádné nezadávejte.
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak jsem volna policka smazal a nenapsal NIC do prihlasovaci tabulky. Za to mi ale vyskocila tabulka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
"Smazat políčka" asi nepomůže - bude zřejmě třeba odinstalovat SQL server z předchozích instalací a vše reinstalovat dle pokynů instalační příručky.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,164 sekund.