Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Téma: nejde přidat další atribut do bloku s atributy Zasláno: 17.čvc.2008 v 12:59
Uvedu konkr. příklad: mám vytvořený řádek tabulky jako blok s atributy (délky, počty, úhly atd).Po celém dni práce, kdy má tabulka desítky řádků zjistím, že nutně potřebuji ještě jeden sloupec s dalším atributem...- a nevím jak ho přidat. Zkoušel jsem "rozbít"jeden řádek, doplnil jsem další atribut a znovu uložil jako blok s jiným názvem a pak jsem nový blok vyměnil za starý přes "Replace block to another block" . Tabulka se o jeden sloupec rozšířila, původní text ale zůstal na svém místě a nový atribut se nezobrazil. Nemáte s tím někdo zkušenosti ?
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru