Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
PeťaT ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 17.čer.2008 Lokalita: ČR (OL) Používám: Inventor 2008, Logocad Triga Stav: Offline Bodů: 27 |
![]() Zasláno: 20.srp.2008 v 06:57 |
Dobrý den
Nemá někdo náhodou makro které by vypsalo výkresovou rozpisku do .txt souboru. Děkuji |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Proč makro? Nestačí standardní příkaz Inventoru? Viz Export > Text oddělený tabulátory nebo čárkami.
|
|
![]() |
|
PeťaT ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 17.čer.2008 Lokalita: ČR (OL) Používám: Inventor 2008, Logocad Triga Stav: Offline Bodů: 27 |
![]() |
export je závislý na momentálním uspořádání rozpisky
chtěl jsem něco co by mi udělalo seznam vždycky takový jaký chci ale došel jsem k tomu že budu asi muset informace tahat z modelu protože pokud v rozpisce nebudou mít sloupeček vůbec tak se stejně nevypíšou |
|
![]() |
|
VlJanecek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 463 |
![]() |
Já na to používám makro z Bonus CD co jsem dostal k Inventoru. Výhoda je že to funguje i bez Inventoru.
|
|
![]() |
|
MirekNeu ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() ![]() Přihlášen: 16.úno.2008 Lokalita: ČR (PA) Používám: Inventor 2023 Stav: Offline Bodů: 48 |
![]() |
Je možné toto makro získat?
|
|
Mirek Neubauer
RHI Magnesita Czech Republic a.s. |
|
![]() |
|
PeťaT ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Co je to bonus CD a kde se to dá získat?
Náme dvě instalační DVD 2008 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Inventor Bonus CD dostávají zákazníci firmy XANADU při koupi Inventoru (není to komerční produkt). Viz www.xanadu.cz/inventor
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.