Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
petr.dvorak ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Nováček ![]() ![]() Přihlášen: 07.čvc.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD2015, ZWCAD 2015 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 04.zář.2008 v 21:18 |
Zdravím Vás, hodlám si koupit novou myš k notebooku na CAD a byl bych vděčný, kdyby jste mi mohli poradit jakým směrem se při výběru mám vydat. Mám 2 favority
Logitech VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47897 Logitech V450 Nano Cordless Laser for notebooks červená http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58278 Co myslíte? máte někdo zkušenosti? Hlavně u VX se středním tlačítkem na kolečku (které "není")? používám ho na posun pohledu a v této variantě by to nešlo. Předem děkuji za podměty. |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Mám ten VX a to tlačítko pod kolečkem se dá nastavit, aby v AutoCADu fungovalo jako střední tlačítko. Dá se na to zvyknout.
Myš je to bezvadná - hlavně pro přenositelnost a ten maličkej přijímač.
Akorát je dost malá a chvíli mi trvalo, než jsem se ji naučil držet prsty a ne v dlani. Ale já na NB moc nekreslím (já už skoro vůbec nekreslím :-).
Pro celodenní kreslení bych si asi hledal něco, co lepší padne do ruky.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Balda ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 19.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: hlavu :) Stav: Offline Bodů: 251 |
![]() |
Už se jednou hodně diskutovalo. Sice o myši pro PC a ne pro notebook, ale třeba zkušenosti pomohou v rozhodnutí. viz http://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=4640&KW=my%9A
Upravil Balda - 04.zář.2008 v 22:01 |
|
![]() |
|
petr.dvorak ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() ![]() Přihlášen: 07.čvc.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD2015, ZWCAD 2015 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() |
děkuji za reakci. taky si myslím, že myš je skvělá, kreslím celkem hodně, takže bych uvítal asi 2 myši, jednu k notebooku n acesty a druhou ke stolu... takže ještě kouknu na níže uvedené fórum kde se již řešilo. Díky.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,633 sekund.