ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Katalog CAD bloků
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoVhodný Hardware

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
kollerB Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 20.zář.2008
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCad 2008
Stav: Offline
Bodů: 3
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vhodný Hardware
    Zasláno: 20.zář.2008 v 18:21
Zdravím, chtěl bych se zeptat na vhodný hardware pro použití AutoCad 2008, chtěl bych si koupit notebook tak mi prosím poraďte.WinkMám jeden tip, ale nevím zda je vhodný, co myslíte http://www.datart.cz/katalog/Notebook-Acer-AS5530-603G25Mi.html
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Bodů: 6201
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2008 v 20:07
Prolog:
Samozřejmě je nasnadě porovnat více parametrů, ale nedá mi to nevyjádřít se k jádru věci, tzn. procesoru.

Celý život a i dnes ještě vlastním AMD. Začínal jsem na AMD K6 3D Now, pak jsem přešel na AthlonXP 2600+, ale teď jsme už o trošilinku větší, nemám čas na experimentování, potřebuju stabilní výkon, malou spotřebu a aby když mám notebook v posteli na kolenou, nežhnul jako krbová kamna, která mají ucpaný komína neví jak ty splodiny odvést.

Epilog:
Pokud nejste student, který má hluboko do kapsy nebo který rád taktuje a paří 3D hry a máte to spíše na práci, tak bych v současné době spíše doporučoval Intel.

Srovnání:
K čemu je Vám stejná kapota, ktera má tvar Ferrari GT, ale pod jedním z nich se skrývá motor originální, pod druhým stejně dobrý motor, ale méně spolehlivý, který ještě potřebuje odladit chybky. Neboli najdete spoustu skvělých jezdců v F1, ale ve finále je to spíš o jejich nervech a spolehlivosti strojů.

PS:
Ostatní kluci Vám jistojistě poradí podrobněji, ale šel bych od minimální, lépe od doporučené konfigurace výše, případně bych volil osvědčenou sestavu od HP, Intelu atd. Ale to už tady bylo omíláno několikrát, zkuste pohledat.

Zase jsem se jaksi rozepsal, berte to jako pohádku na dobrou nedělní noc, místo večerníčku, který jsem já zmehl, neboť teď vstávám po draku z vinobraní.

Upravil PepaR - 21.zář.2008 v 20:08
Zpět nahoru
radimekk Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Arkance Systems - Autorizovaný dealer Autodesk
XANADU a.s.

Přihlášen: 16.kvě.2007
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Inventor
Bodů: 77
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.zář.2008 v 13:44
Dobrý den, bylo by dobré upřesnit co v AutoCAD tvoříte.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11445:Hrubé zobrazení obloukových čar a ploch v Inventoru.
Tip 2777:Při spuštení Windows se stále spouští Průvodce přidáním hardwaru.
Tip 12276:VIPInventor 2020 - nastavení emulace grafiky, výkon grafiky.
Tip 11619:VIPRevit benchmark - jak měřit výkon PC workstation pro Revit.
Tip 8454:VIPCo můžu udělat pro zvýšení výkonu Inventoru bez výměny hardware?
Tip 8368:VIPŘešení problémů kompatibility grafické karty s Inventorem.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,133 sekund.