Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Maveric_606 ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 17.bře.2007 Lokalita: ČR (MS) Používám: Inventor 2009, 2010, Catia V5, Solidworks 2009 Stav: Offline Bodů: 56 |
![]() Zasláno: 20.zář.2008 v 22:04 |
Dobrý den, mám problém s instalací Inventoru 2009, přesnějí s obsahovým centrem. Při pokusu o instalaci, vše probíhalo korektně,až do fáze instalace knihoven obsahového centra. V kroku Instalace knihoven obsahového centra se otevře okno, které žádá zadání jména a hesla. Z návodu jsem se dočetl, že heslo není a jméno je administrátor. Po potvrzení se okno zavře ale instalace samotných knihoven se již nerozjede. Průvodce instalací hlásí že probíhá instalace knihoven a v levém dolním roku běhá zelený proužek, ale nic víc. Nechal jsem to tak přes 2 honiny. Poté jsem ztratil trpělivost a instalaci jsem ukončil. Instalaci jsem poté zkoušel několiktrát a vždy s totožným výsledkem. Mám laptop s Windows Vista Business SP1 32bit EN a Autodesk Inventor Professional 2009 CZ. Nevíte kde může být problém? Jde knihovny nahrát nějak manuálně? Diky.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21952 |
![]() |
Byl na tom počítači už instalován starší Inventor? Implicitní přihlašovací jméno správce je "Správce", ale možná vám jde o jméno/heslo k SQL databázi (sa).
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,164 sekund.