Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Barry ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 24.zář.2008 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad LT2004 Stav: Offline Bodů: 15 |
![]() Zasláno: 24.zář.2008 v 09:06 |
Po delší době jsem nucen přeinstalovat Autocad LT2004 na nové PC. Bohužel bych potřeboval nějak rychle a spolehlivě přenést svoje uživatelské nastavení na nový PC, abych nemusel pracně vše definovat znovu. Prosím o radu, co vše je nutno udělat. Díky.
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Soubory typu *.MN*, *.lin, *.pat apod. je možno přímo zkopírovat do nové instalace.
Bohužel LT nemá profily, tak ostatní veškerá nastavení je nutné provést ručně, ale možná se pletu a nějak to jde. Dělával jsem to tímto způsobem. |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Možná by bylo vhodnější použít Migration Tools, přímo od Autodesku - více informací.
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Jedna malá otázka, nemám s timto zkušenosti. Není Migration Tools pouze pro přenost nastavení do novějších verzí Autocadu? Upravil zdrk - 24.zář.2008 v 11:26 |
|
![]() |
|
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
souhlas se zdrk. Už to nějaká doba je, co jsem řešil totéž, ale jestli dobře pamatuji, šlo to provést takto:
1) na novém počítači nainstalovat do stejného umístění, jako v původním PC ("c:\program files\autocad lt 2004") 2) ze starého PC překopírovat celý adresář Autocadu ("c:\program files\autocad lt 2004") včetně podadresářů a pak všechny adresáře vnořené v "c:\documents and settings" do nového PC Původní si pro jistotu zazálohujte, nebo před nakopírováním ze starého PC přejmenujte |
|
Pepa
|
|
![]() |
|
Barry ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 24.zář.2008 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad LT2004 Stav: Offline Bodů: 15 |
![]() |
Migrations bohužel nepřipadá v úvahu, na novým PC jsou ty zatracený VISTY, kromě toho by to asi nesplnilo to, co potřebuju. No ještě hledám a uvidíme.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Ty Migrations mě jen tak napadly jako jednoduché řešení, nevěděl jsme, že to s Vistama nespolupracuje. Nicméně ono ne každý toho ví tolik jako zdrk a někdy je to zálohování a přenos souborů pracné a úmorné (pokud nevíte, kde pro soubory šáhnout a jak je v nové verzi aplikovat).
|
|
![]() |
|
Sedláček ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.dub.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad 2024 LT Stav: Offline Bodů: 384 |
![]() |
Myslím, že se zbytečně trápíte s přenosem nastavení, protože LT2004 Vám pod Vistama NEPOJEDOU vůbec (až od A2007 se SP2) |
|
![]() |
|
![]() |
TO bych s určitostí netvrdil, protože instalace normálně proběhla a první (a několikeré další) spuštění proběhlo rovněž normálně. Samozřejmě nevím, jak to bude při delším užívání, ale dosud nebyl problém.
|
|
![]() |
|
Sedláček ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.dub.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad 2024 LT Stav: Offline Bodů: 384 |
![]() |
Tak to se omlouvám za dezinformaci, vycházel jsem asi ze špatných informací (osobně jsem instalaci Autocadu na Vistách nezkoušel). Bude to asi podobné jako s W-XP kde A2000 a starší nebyly oficiálně podporovány, ale chodily.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Ano - je to jako u jiných nekompatibilních verzí - může se vám podařit některé funkce rozběhat, některé ale fungovat nebudou.
Je to zbytečné přidělávání práce - pokud nechcete CAD upgradovat, neupgradujte ani OS. Pokud chcete mít novinky, přejděte i na nový CAD.
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak jsem to nakonec nějak rozchodil i s pomocí rady od Pepy. Něco jsem musel nastavit ručně, ele naštěstí ne moc. Visty mají poněkud jinou strukturu v "documents and settings", ale nakonec to vypadá funkční.
Díky za rady všem. |
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3944 |
![]() |
Upravil Peter Jirat - 24.zář.2008 v 13:44 |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
OT: Vtip je v tom, že o upgradech nerozhoduji já ani project manageři ani ostatní naši vyšší šéfové, ale firemní oddělení IT, resp. "globálně unifikovaná" softvérová politika firmy. Padne-li ze strany vedení rozhodnutí, že od příštího týdne komplet celý podnik přechází a bude operovat v OS W.Vista64bit, my projektanti budeme štěstím bez sebe/práce...
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.