Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.095.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
jersey ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 17.říj.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD2010 ( Architecture ) Stav: Offline Bodů: 99 |
![]() Zasláno: 01.říj.2008 v 08:28 |
Dobrý den, po instalaci A2009 , mi při otevření více výkresů padá samotný program bez jakékoliv chybové hlášky? chci se zeptat zda tento problém někdo neřešil? Je možné že by byl problém tom že mám stále instaovanou verzi A2008?
|
|
S pozdravem Jersey
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Spíše to vypadá na nedostatek paměti.
Při kolika otevřených výkresech to padá? |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 17.říj.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD2010 ( Architecture ) Stav: Offline Bodů: 99 |
![]() |
3x4 ale mám 3GB ram
|
|
S pozdravem Jersey
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21916 |
![]() |
Antivirus, necertifikovaná grafika, hardware...
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Service Pack 3 (Update2) |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
OT: (Dneska mám popichovací den...) Ještě nezazněla rada aby ten softvér pořádně přitloukl k počítači... P.S. Hardvéru by nemělo vadit, když na pevném disku je nainstalováno více verzí od stejného softu - vadí to smluvním podmínkám, které pokaždé při instalaci po přečtení (?) odsouhlasíme. |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21916 |
![]() |
Souběžně instalované verze mezi sebou nekolidují, v tom problém nebude. Nemusí to nutně vadit ani licenčně - např. v rámci Subscription můžete využívat i 3 verze zpátky.
PS: ten aktuální service pack je SP2 (ne 3)
|
|
![]() |
|
Petrsorge ![]() Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 19.bře.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2022 Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() |
To myslite vazne??? Kterým smluvním podmínkám to vadí??? ACADovým? Nikdy jsem to neinstaloval ale teď jsem přečetl soubor "License.rtf" a tam jsem nic takového nenašel vyjma případu UPGRADEu....
Takže kdybyste mě naved na místo kde zjistím že nesmím mít na počítači tři verze ACADu budu Vám vděčný....
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
je to SP3?
|
|
S pozdravem Jersey
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Je to Service pack vydaný druhý v poradí a keď si ho nainštalujete, tak sa Vám bude zobrazovať ako "Verze 3"
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Iba dneska?
![]() |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
vypíná se to při překročení 1,7 GB ramky, kdyby to bylo hardwerový, tak by byla nestabilní i verze 08.
|
|
S pozdravem Jersey
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Máte v systému zapnuto zvýšení RAM - režim 3GB dle tipu
http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=5057. Zde je odkaz na max. využitelnou paměť http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=5937. Vše přečíst důkladně i s dalšími odkazy - platí pro autocad i inventor. Upravil zdrk - 01.říj.2008 v 20:04 |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
To Petrsorge: No právě, poněvadž moje znalost jazyka anglického na to nestačí, tak ty podmínky odsouhlasuji bez přečtení (vím, že to není košer, ale jinak bych ty romány louskal pomocí slovníku asi celý den...) - to pro vysvětlení toho mého otazníku.
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,391 sekund.