Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Egesi ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 12.říj.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD 05,07 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 07.říj.2008 v 22:32 |
Dobrý den,
poradíte mi prosím, v railcadu mi blbne vkládání vyhybek, ostatní příkazy co jsem zkoušel fungují normálně, ale když dám vložení vyhybky tak akorát problikne a zmizí tabulka a nic se nestane. Nevím co s tím, nelze tento příkaz napsat i do příkazového řádku?? Zkoušel jsem už přeinstalace ale nic nepomohlo... díky moc. Používám AutoCAD 2005 a RailCAD 3.1 a zkoušel jsem i 3.0. Adam Kožoušek, student ČVUT |
|
![]() |
|
_vlk ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 24.bře.2006 Lokalita: ČR (JM) Používám: Civil 3D Stav: Offline Bodů: 239 |
![]() |
Lze spustit příkazem "VYH" v příkazovém řádku.
|
|
![]() |
|
Egesi ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 12.říj.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD 05,07 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() |
Díky, boužel to samé no... kontaktoval jsem oficiální support tak snad něco vymyslíme, pak sem napíšu, zatím jsem se dozvěděl že to byl nějaký častý bug kdysi...
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Jsem mile překvapen, že program z VUT je používán ČVUT.
Dotaz bych ale asi řešil na adrese v kontaktech na http://www.railcad.cz/.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Příbuzné CAD tipy: | ||
Tip 14151: | ![]() ![]() | Nelze vytvořit transformovanou výhybku (RailwayTools). |
Tip 11329: | ![]() ![]() | Jak navrhnout zhlaví s výhybkami? |
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,211 sekund.