Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Marián Mošať ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 31.kvě.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Revit 2015, Civil 2015 Stav: Offline Bodů: 126 |
![]() Zasláno: 08.lis.2008 v 17:10 |
Dobrý deň
Existuje nejaký spôsob ako ovládať viditeľnosť tabuľky revízií na výkrese? |
|
MM
Revit 2015, Civil 2015 |
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3946 |
![]() |
Mám za to, že pokud vypnu zobrazení revizí (obláčků) na výkrese, tak mi mizí i příslušný řádek revize v tabulce revizí. Ale je to už dost dávno, co jsem to zkoušel, možná se něco změnilo.
|
|
![]() |
|
statecny ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Revit, Plant 3D, Navisworks, Advance Steel,BIM 360 Stav: Offline Bodů: 516 |
![]() |
Pokud se vypne zobrazení tabulek na výkrese (menu Pohled->Viditelnost/Zobrazení, karta kategorie Poznámek a vybrat položku Zobrazení tabulek), tak se vypne viditelnost nejen tabulky revizí, ale všech tabulek.
Vypnou jen tabulku revizí by šlo jednoduše např. tak, že vyměníte rodinu rohového razítka za jiný typ (bez tabulky revizí).
|
|
Václav Statečný
Arkance Systems CZ s.r.o. |
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3946 |
![]() |
Když vyberu revizni oblacek a dam pravy klik > Hide in View > Elements, tak mi zmizí i příslušný řádek v revizní tabulce. A protože v revizní tabulce nemám žádné čáry, tak mi zmizí "celá" tabulka.
|
|
![]() |
|
Marián Mošať ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 31.kvě.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Revit 2015, Civil 2015 Stav: Offline Bodů: 126 |
![]() |
Ďakujem za tipy.
Najpraktickejší sa mi zdá postup p. Statečného (a ten používam aj ja). Je použiteľný aj spôsob so skrytím všetkých revízii, ale musím prvú definíciu definovať ako záhlavie stĺpcov - záhlavie stĺpca s číslom revízie bude prázdne. Ja som sa len chcel poradiť, či neexistuje nejaký parameter na skrytie tohto špeciálneho druhu tabuľky. |
|
MM
Revit 2015, Civil 2015 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,166 sekund.