Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() Zasláno: 21.lis.2008 v 07:36 |
Pokouším se o lokální instalaci ADMS na notebook. XP SP3 ENU.
Při kontrole mi to stále tvrdí, že nějaký jiný web může sedět na portu 80. V počítači byl Skype - odinstaloval jsem ho. Ale chyba zůstala. Netstat mi na portu 80 neukazuje nic.
Snažil jsem se dívat do Advanced Configuration Guide, jak nainstalovat na jiný port, ale to je spíš pro server. Mám ještě jednu potíž navíc - zkoušel jsem nainstalovat IIS, ale chce to soubory ze složky Service Pack 3 a žádné jiné nebere, i když se jmenují stejně. (Na počítači je složka ServicePack).
Ten počítač jsem přeinstalovával zhruba před měsícem (byl požadavek na ENU XP) - vůbec se mi do toho nechce znova :-(((.
Ještě bych mohl zkusit odinstalovat antivir (při mém předchozím problému s OC na IS 2008/Vista 64 mi to pomohlo)
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
radimekk ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() XANADU a.s. Přihlášen: 16.kvě.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 77 |
![]() |
Ano, často úplné odinstalování antiviru problém odstraní.
|
|
![]() |
|
simek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 04.lis.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: inventor2009 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
měl jsem něco podobného při instalaci inventor 2009 vypnul jsem internet a prošlo to
|
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Co míníte tím "vypnul jsem internet"?
- odpojil jste kabel ze síťovky, zakázal jste síťové připojení nebo jak?
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Krauši ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 29.kvě.2008 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Autodesk Inventor Stav: Offline Bodů: 16 |
![]() |
Řešil jsem to samé nedávno, blokoval to NOD32. Musel jsem ho úplně odinstalovat. Po instalaci ADMS jsem ho vrátil. Dost se to potom sekalo, tak jsem byl nucen nastavit v NODu Inventor do vyjímek. Teď to šlape dobře. Skype stačí jenom vypnout. |
|
Krauši
|
|
![]() |
|
Kociš ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 20.dub.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() |
Mně to dělalo AVGčko. Nebylo třeba odinstalovat, stačilo jen všechny komponenty AVG povypínat. Samozřejmě vypnout i skype.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,359 sekund.