Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mikemamm ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 26.dub.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad 2020 lt Stav: Offline Bodů: 731 |
![]() Zasláno: 26.dub.2005 v 21:47 |
Jak mam prevest model v urcitem meritku na plochu napr. A0, protoze kdyz to udelam i v meritku tak se mi to stejne udela jinak ? Pak jeste jedna vec, potrebuji s tim nadale v rozvrzeni delat, hodit tam razitko a ramecek, ktery mam ve formatu 1:1, tim padem potrebuji vykres prevest v meritku na rozvrzeni a pak tam hodit ten ramecek, ale nechce se mi to v tom rozvrzeni prenest v meritku jak to chci ja. Dalsi vec, jde nejak vykres zvetsit nebo zmensit (jako napr. meritkem), ale nechci sby se mi zmenily popisy u kót ??? Diky Upravil Mikemamm |
|
![]() |
|
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
Na záložce model je nejlepší kreslit v měřítku 1:1 (např. 1mm = 1 kreslící jednotka) V rozvržení si pak vložíte okno výřezu a pro něj si nastavíte konkrétní měřítko, v kterém ten výkres chcete vytisknout, např. 1:50 Na rozvržení pak můžete vložit svoje razítko a rámeček - ty budou uzpůsobeny podle velikosti papíru, který tisknete, např. pro A4 = 210x297 atd. dejte si také pozor na jednotky pro tisk, nastavte si mm, některá nastavení používají třeba palce (inch) a pak se Vám to nepodaří nastavit do požadovaného měřítka
|
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,129 sekund.