Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
jujj ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 20.dub.2005 Lokalita: Slovensko Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() Zasláno: 27.dub.2005 v 11:15 |
![]() |
|
![]() |
|
Keberdle Václav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 25.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Autocad 2006 LT,Rhinoceros 4,Catia 4 Stav: Offline Bodů: 152 |
![]() |
Presunte jej mimo tisknutelnou oblast (za ramecek ) |
|
![]() |
|
krasa ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 33 |
![]() |
Skuste ho odsunout mimo výkres, ale budete ho tam muset nechat. Já to
tak často používám, když je na výkrese pouze detail z celé konstrukce.
|
|
Jakub Krása
|
|
![]() |
|
jujj ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 20.dub.2005 Lokalita: Slovensko Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() |
Presunte jej mimo
PS> KEBY SOM CHCEL KU UKAZKE VLOZIT AJ ORAZOK Z INVENTORU AKO HO DAM DO <CAD FORA> |
|
![]() |
|
Otasek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 14.lis.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 340 |
![]() |
Kliknu na hlavní pohled a dám smazat -> zobrazí se mi popup okno s hláškou jestli to fakt myslím vážně a jestli se mají smazat i závislé pohledy - tam vyberu, které jo a které ne
Fakt je to tak lidi složité si přečíst co mi AI9 nabízí za možnosti?? Vím, z woken je čloběk zblbnutý a kliká na ikonky aniž by si četl co je u nich napsané, ale toto mi připadá poměrně intuitivní ![]() ![]() Upravil Otasek |
|
používám: ASI9 SP4
Ing. Vladimír Janča Konstrukce strojů a zařízení Kvasice |
|
![]() |
|
![]() |
zdaravym ale ja mam stale problem mne to nejde nevupise mi taku ponuku mam inv 9p ps>pridal by som aj ako to u mna vyzera ale nevim vlozit do tejto odpovede obrazok.poradte mi dakujem
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 14.lis.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 340 |
![]() |
toto je standartní hláška z AIS9, takže v AIP9 to musí být totožné, vypnout nejde - je nutno ji akorát rozbalit
![]() pokud zapisiujete cestu stylem: http://c:Documents and Settings/inventor/My Documents/Inventorjuj.jpg tak to se totálně nedivím, že vám to nefunkuje - toto je dost mimi mísu i toto dáma, zkuste hledat jinde(byla už otom řeč) nebo v helpu fora |
|
|
![]() |
|
![]() |
ked dam odstarnit pohlad nedavami vami zobrazeny obrazok. to zelene tam nemam. ps>ako ste do fora dostali ten obrazok. ja by som vam poslal obrazok (prinscripe) |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Hmm dost divné, že to tam není...
Je ještě jedna možnost jak pohled osamostatnit = přetáhnout ho (nebo zkopírovat) na jiný list, hlavní odmazat a přetažený vrátit zpět na své místo..při více odvozených pohledech je to na kočku Něco ohledně vkládání obr je ke konci článku http://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=389&PN=0&TP N=1 Upravil Otasek |
|
|
![]() |
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,336 sekund.