Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.095.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() Zasláno: 26.lis.2008 v 14:56 |
K dávkovému tisku nechci/nemohu použít batchplt, ale vlastní lisp. Ovšem (po kontrole ve Visual Lisp Editoru, kde nehlásí žádnou chybu) se mi to někde sekne s hláškou
; error: quit / exit abort
Nemohu na tu chybu přijít...
Jádro procedury viz -> zde.
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
alfred ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
Zkusel jste skript spustit z VisualLispu se zaskrtnutou volbou Ladeni->Prerusit pri chybe a po zaseknuti se podivat na Zdroj posledniho preruseni?
Me se to sekne kdyz nenajde plotsetup.dcl. |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Zítra se na to mrknu ještě 1. Musím najít k tomu ty odpovídající anglické povely (kdysi jsem to už 1 dělal, ale to už bylo před nějakou dobou...nojo, nezůstává to v rezidentní paměti...asi slabší baterky
![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
Pokud je to položka v roletě Debug Break on error (3. odspodu), tak tu jsem měl zaškrtlou. plotsetup.dcl je v aktuálním adresáři, odkud otevírám výkres dvojklikem. Debug-Last break source (Ctrl+F9) (či ikona - červená tečka v závorce) mi napíše na obrazovku výše citovaný alert, ale neodkazuje na žádné místo.
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
Pokud neposlete DCL soubor, tak to se nikdo jiny k Vasei hlasce nedobere.
Pokud Vam po chybe CTRL+F9 nehodi kurzor na misto kde doslo k chybe, tak to projedte po krocich... U me to skonci exitem v (if (not (new_dialog "PLOT0" DIAL)) (exit) ) s hlaskou "chyba: přerušení typu ven / konec 1$" protoze nemam DCL. |
|
![]() |
|
![]() |
Jasně, omluva. Není to nic složitého. Najdete to -> zde .
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
To se mi líbí
![]() ![]() ![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
nezna funkce:
(C:TD) (C:JS) asi jste jeste neposlal vsechno... :-) |
|
![]() |
|
![]() |
To už fakt nejde, není to moje dílo (myslím ty subrutiny TD a JS, ale ani úplně to celé-je to jen doplnění již vytvořené aplikace). TD dělá to, že napíše do rámečku akt. datum a čas, JS napíše do rámečku název souboru *.dwg. Klidně je lze vynechat.
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Vyse zminene funkce jsem zakomentoval.
Zkusil jsem prepsat nazvy tiskaren za moje a neudela to zadnou chybu, proste to tiskne. Mozna jsou chyby v zakomentovanych funkcich. Doporucuji: - pripsat funkci *error* - krokovat prikaz za prikazem |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,181 sekund.