Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
šipka ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 05.dub.2005 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autocad, Inventor, HSM CAM Stav: Offline Bodů: 19 |
![]() Zasláno: 27.dub.2005 v 12:59 |
Mohl by mi někdo poradit, jak dosáhnout toho, aby se při tisku textů v AutoCADu 2002 tisklo písmo plné a ne pouze jeho obrysové čáry. Používám font ISOCPEUR s faktorem šířky 80%. Mám s tímto fontem připraveno spoustu bloků. Dlouhou dobu se tisklo plně a najednou jsou to pouze obrysy. Vypadá to hrozně , ale nechce se mi měnit všechny bloky. Děkuji |
|
![]() |
|
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
proměnná textfill
|
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
ještě doplním z nápovědy: Písma TrueType se vždy objeví ve výkresu vyplněná, při vykreslování však vyplnění písma řídí systémová proměnná < id=alink_TEXTFILL_SYS_421294 =application/x-ole id=clsid:adb880a6-d8ff-11cf-9377-00aa003b7a11>< NAME="Width" VALUE="106">< NAME="Height" VALUE="53">< NAME="Command" VALUE="C">TEXTFILL. Implicitně je systémová proměnná TEXTFILL nastavena na hodnotu 1 (vykreslování vyplněných písem). |
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,342 sekund.