Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
jirkacr ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 29.čvc.2005 Stav: Offline Bodů: 34 |
![]() Zasláno: 10.pro.2008 v 14:02 |
Dobrý den,
Mám problém s výkresy ve formátu nižším než 2009.
Mám nainstalovánu verzi Mechanical 2006 i Mechanical 2009. Otevřu výkres ve 2009 a uložím ho jako Mechanical 2004, aby ho bylo možno otevřít v nižší verzi. Protože si s 2009 ještě moc nerozumím( nastavení a tak) tak jsem ten výkres potřeboval otevřít ve 2006.
Při otevírání v 2006 mi program zahlásí ....Chyba: Designer není platný stav pro provedení příkazu...... a dál už neudělá nic
Výkres jde normálně otevřít 2009 ale nikde jinde...
![]() Setkal jste se stím někdo ??????
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21958 |
![]() |
Používáte opravdu "mechanical" uložení? Viz:
|
|
![]() |
|
![]() |
Ano opravdu používám uložení Mechnical.....
![]() ani výkresy verze Mechanical 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 nejsou kompatibilní směrem dolů
JAK TOMU MÁM ROZUMĚT????? Upravil jirkacr - 12.pro.2008 v 09:01 |
|
![]() |
|
![]() |
...znamená to tedy že v nastavení možnosti musí být nastaveno formát 2009 a pokud to budu chtít jako jinej formát ,tak jedině přez ulož jako?????
Já to zkusím ale pak nechápu proč to v tom nastavení vůbec je , když to stejně není kompaibilní.
Ale myslím že tu chybu to hlásí i přez ulož jako....
![]() |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21958 |
![]() |
Proto jsem se ptal. Použití nastavení v Možnosti a prosté Ulož jako _nejsou_ pro Mechanical objekty podporovány. Jediná cesta je použít ona "mechanical" uložení popsaná v tipu.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,148 sekund.