Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Honza ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Stav: Offline Bodů: 85 |
![]() Zasláno: 29.dub.2005 v 07:46 |
Mám výkres , kde jsem používal ~15 souřadných systémů.
Jednou jsem omylem zadal jméno dlouhé ~15 znaků a po zpuštění dialogového panelu na výběr souř. systému mi nahlásil kritickou chybu a spadl. V dialogu jména souř. systémů začínala až na ~10 řádku - ty byly prázdné. Následně jsem pomocí příkazového řádku tento souř. systém smazal a ACAD pracoval. Ale, teď, když přidám souř. systém, tak mi ACAD spadne. Nepomáhá ani AUDIT ani RECOVER. Co stím mám dělat? |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21951 |
![]() |
Nepíšete v jaké verzi AutoCADu, ale v aktuálních (podporovaných) verzích je délka symbolů omezená 255 znaky. Pro jistotu ještě ověřte nastavení EXTNAMES. Nemáte v názvu nějaký nepovolený znak? Není ten DWG náhodou z Microstation nebo DWGgateway? - ty právě na operacích se symboly často havarují.
|
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
vlozit pomnoci insert do jineho vykresu |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Honza ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Stav: Offline Bodů: 85 |
![]() |
Je to systematická chyba.
Mám ve výkrese následující souřadné systémy a přesto po spuštění dialogu PADÁ celý ACaD ! ![]() Uložené souřadné systémy: "JTSK", "OP1-A1" "OP1-A2" "OP1-A3" "OP1-A4" "OP1-B" "OP1-B1" "OP1-B2" "OP1-B3" "P-1" "P-2" "P-3" "P-4" "P-5" "P-6" "Pudorys" "Rez-podel" Přece nebudu tyto souř. systémy vytvářet znova! A chová se tak i v novém výkrese. Udělám ~15 souřadných systémů, jeden dlouhý (25 znaků bez diakritiky), uložím a po novém otevření celý ACAD spadne v dialogu. Toto je přece chyba ACADu. Pokud mi dovolí zadat dlouhé jméno a pak s ním nepracuje je to chyba ne? |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21951 |
![]() |
Pořád ještě nevíme, o jakou verzi AutoCADu jde (popř. pod jakým OS), jak máte nastaveno EXTNAMES a zda to dělá i na novém (prázdném, bez šablony) výkrese.
|
|
![]() |
|
![]() |
ACAD 2000
Win 2000 EXTNAMES = 1 Nový výkres mi bez šablony nenabízí. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
aha, s takto starou (a již nepodporovanou) verzí AutoCADu už vám ale asi moc nikdo nepomůže - snad jen obecné rady: používat operační systém pro který je daná verze určena, aplikovat poslední service packy, zkusit dodavatele zda bude ochoten se problému nad rámec standardní podpory věnovat
|
|
![]() |
|
![]() |
Omlouvám se ACAD 2004.
To byl přepis |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Nevím, zkoušeno na A2004 cz a USS lze zdá se vytvářet doaleluja... (viz příklad). |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,617 sekund.