Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() Zasláno: 29.led.2009 v 09:32 |
Máte nejaké tipy na urýchlenie štartu v AutoCADe 2009 a aj v AutoCADe 2009 Electrical.
Mám nainštalovaný SP2 a nepomáha to.
Aj jednoduchý výkres mi otvára skoro minútu!
|
|
![]() |
|
Ivan Rybák ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 10.lis.2005 Lokalita: ČR (LB) Používám: Civil 3D 2010 Stav: Offline Bodů: 109 |
![]() |
Mluvíte o startu Autocadu nebo pomalém otvírání výkresů?
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Otváranie výkresov so súčasným štartom AutoCADu.
Browsovala som na nete a našla som, že treba nastaviť klasické AutoCAD menu, vypnúť Rýchle Vlastnosti a nastaviť klasického Správcu hladín a ešte vypnúť Ribbon.
Pomohlo to, len tam bola potom diskusia, načo nový AutoCAD. :)
|
|
![]() |
|
Ivan Rybák ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 10.lis.2005 Lokalita: ČR (LB) Používám: Civil 3D 2010 Stav: Offline Bodů: 109 |
![]() |
A není ve výkrese již několikrát diskutovaný problém s "přemnoženými " měřítky poznámek ??
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Další možností je přečíst si VIP tip 5921 Řešení problému pomalého nabíhání AutoCADu 2008 apod.
Dále hledat v diskusi - řešeno již několikrát. |
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Robilo to pri všetkých výkresoch.
VIP nie som.
Viete mi poslať link aspoň na jednu diskusiu týkajúcu sa tejto konkrétnej veci? Lebo mne sa to nepodarilo nájsť ani v Tipoch ani v diskusii.
Skúsim teraz testovať nastavenia ako píšem vyššie, len mi vadí, že nevyužijem novinky vyššej verzie. :(
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Bohužel, většina tipů na toto je VIP.
Zde je jeden odkaz na diskuzi s možností částečného řešení - Vypnutí InfoCentra. |
|
![]() |
|
chose ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 20.čvc.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD Civil Stav: Offline Bodů: 140 |
![]() |
Zkusil sem hledat. Někde radí pro zrychlení přepnout paletu hladin. Pomocí nedokumentované proměnné LAYERDLGMODE se po nastavení na 0, přepne správce hladin na znázornění jako v předchozích verzích. To třeba může pomoci.
|
|
chose
|
|
![]() |
|
![]() |
viz. tip: http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=5903
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Infocentrum mám vypnuté.
LAYERDLGMODE mám tiež 0.
To čo som písala posledne celkom pomohlo.
Len moja otázka znie: Načo pridávajú do nových verzií zložité a náročné rozhranie?
Ad mierky, nie je to nimi.
Zisiel by sa lisp na urýchlenie, ktorý by spravil všetko, čo som písala vyššie.
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,453 sekund.