Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
sbilcik ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 19.led.2009 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor Professional 2012 Stav: Offline Bodů: 19 |
![]() Zasláno: 11.úno.2009 v 06:30 |
Prosím vás, ak vie niekto poradiť ako odrzkadliť objekty tak aby boli zachované aj väzby.
Keď teraz odrzkadlím niečo tak tými odzrkadlenými objektami môžem volne hýbať. mám inventor 2009 Ďakujem |
|
![]() |
|
IvoBe ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 11.čvc.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Fusion 360 Stav: Offline Bodů: 289 |
![]() |
Vážený příteli, mám pro Vás tuto zprávu: Není to chyba Inventoru, je to jeho vlastnost !
|
|
Ivo Bešťák
|
|
![]() |
|
sbilcik ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 19.led.2009 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor Professional 2012 Stav: Offline Bodů: 19 |
![]() |
to je v poriadku, len by som chcel vedieť či je nejaký spôsob ako to ošetriť, alebo ako tam tie väzby najjednoduchšie dať
|
|
![]() |
|
dagon ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 03.úno.2007 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 49 |
![]() |
...najjednoduchsie je odzrkadlene objekty hned ukotvit...(grounded)
|
|
dagon
|
|
![]() |
|
Radek001 ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 10.dub.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 / Autocad 2017 Stav: Offline Bodů: 511 |
![]() |
Souhlas. Nebo radeji zrcadleni vubec nepouzivat. Ja radeji vlozim jeden dil napravo, druhy nalevo a pokud jich je vic, tak pouzivam fci pole.
|
|
Radek Štěpánek
OTIS, mechanical engineer |
|
![]() |
|
EuroTec ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor 2016 Stav: Offline Bodů: 299 |
![]() |
Funkce zrcadlení a kopie sestavy vypadají na první pohled hezky, ale já stále používám různé obezličky, které už v tomto foru byly několikrát popsány a vznikly když ještě tyto funkce neexistovaly. Dokonce jsem tyto funkce svým méně zdatným kolegům zakázal, protože když mu vznikou různé party s přívlastem _KOP_ZRC_ZRC aniž by změnily svůj původní tvar, tak se nemohu smíchy udržet.
|
|
Milan Denk
EuroTec JKR |
|
![]() |
|
Radek001 ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 10.dub.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 / Autocad 2017 Stav: Offline Bodů: 511 |
![]() |
Šťastný to člověče! Mne už smích přešel, nyní se zuby nehty držím před vztekem
![]() |
|
Radek Štěpánek
OTIS, mechanical engineer |
|
![]() |
|
mimo0912 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 24.říj.2008 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD2011, Inventor2017, SolidEdge Stav: Offline Bodů: 122 |
![]() |
Súhlasim, že sa to da obijsť, ale ak si vypnem pridavanie prípony pri zrkadlení, tak tam nie je. Ak rozumne vytvorím väzby medzi komponentami, ktoré zrkadlím, tak sa zachovajú aj na zrkadlených. Treba dorobiť len tie, ktoré sú k nezrkadlenému komponentu. Pracujem v INV11.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,301 sekund.