ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Katalog CAD bloků
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoVíce rozvržení V AutoCadu 2004

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mikemamm Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.dub.2005
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2020 lt
Stav: Offline
Bodů: 731
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Více rozvržení V AutoCadu 2004
    Zasláno: 07.kvě.2005 v 12:37
Chtel bych se zeptat, jak mam prenest napr. 3 ruzne vykresy do jednoho rozvrzeni, abych to mohl vytisknout na jeden papir ? Jednodusse zkopirovat mi to nejde, diky moc za radu
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Bodů: 6206
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.kvě.2005 v 20:49
Přepneš si do okna rozvržení, ketré si předem nastavíš dle typu tiskárny na danou roli papíru a zde pomocí menu Zobrazit - Výřezy je možné vložit dle libosti počet výřezů, kterým můžeš dát libovolné měřítko. PS: Nestudujeě náhodou VŠ v Brně? Nedávno jsme odpovídal člověku se stejným nickem přes email...
Zpět nahoru
Mikemamm Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.dub.2005
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2020 lt
Bodů: 731
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.kvě.2005 v 01:19
Dekuji za radu. Ano to jsem ja jak jsem Vam psal mail ohledne srafu a rozvrzeni. Diky
Zpět nahoru
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
BricsCAD, Cadkon MEP
Bodů: 720
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.kvě.2005 v 06:12

Ty 3 výkresy jsou v samostatnych souborech?

Pokud jsou ty výkresy v jednom souboru, pak dle rady PepaR.

Pokud by to byly 3 ruzne soubory, pak bych si ty dva vykresy pres xref pripojil do toho jednoho vykresu a pak bych pokracoval dle rady PepaR

Jiří Macháček

BricsCAD, Cadkon MEP
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Bodů: 6206
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.kvě.2005 v 12:36
Ještě bych poznamenal, že je vyhodne si okno vyrezu dat do netisknutelné hladiny aby jsi neměl orámocané vložené objekty... Jinak pokud bys bydlel na Listovkách, mohu Ti to předvest přímo na nějakém výkrese.
Zpět nahoru
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
BricsCAD, Cadkon MEP
Bodů: 720
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.kvě.2005 v 06:29

Nedari se mi spustit moznost odpovedi na Vas primy dotaz. Napiste mi klidne mimo konferenci (machacek@agcom.cz).

Jinak jsem moc nepochopil dotaz ohledně vložení a jeho kvality? Pokud si jiný výkres do nějakého připojíte pomocí xrefu, tak musí být naprosto stejný jako v původním souboru.

Jiří Macháček

BricsCAD, Cadkon MEP
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 930:Jak uložit výkres AutoCADu 2000 do formátu R14 se zachováním více rozvržení?
Tip 1685:Jaké rozvržení je uloženo do formátu R14 při ukládání z AutoCADu 2000?
Tip 4809:VIPDávkový tisk více výkresů či rozvržení jako jedna tisková úloha (job).
Tip 7573:Nesprávný počet listů v projektu AutoCADu Electrical.
Tip 3556:Problémy s otevřením .DWG souboru v AutoSketchi.
Tip 6877:Trik na zkopírování rozvržení z jiného výkresu.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,473 sekund.