Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.101.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a
proměnné prostředí AutoCADu.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Olde69 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 23.bře.2009 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCAD2008 Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() Zasláno: 23.bře.2009 v 07:38 |
Zdravím.
Nejdou mi přepisovat kóty ve výkrese. Tedy respektive jdou, ale jak kdy. V sobotu jsem nad tím lavíroval dvě hodiny, bez valného výsledku. Včera ráno jsem si otevřel stejný výkres a šlo to. Odpoledne už opět ne. Okno úprava kót se normálně otevře. Ale co se do něj vepíše se nezobrazuje ve výkrese. Pouze fungují tolerance. Jsem z toho docela na prášky.
![]() |
|
Olde69
|
|
![]() |
|
K4my ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 24.srp.2007 Lokalita: ČR (OS) Používám: AIS 2009/ Catia V5 R19 / ProE 2001 Stav: Offline Bodů: 104 |
![]() |
inventor 8 nebo 2008???
Přepisování kót se ve 2009 vytváří tak, že na kótu kliknete pravou myškou, ve výběru vyberete funkci "upravit.." a nahoře zaškrtnete volbu "skrýt hodnotu rozměrů". V praxi to znamená, že kóta má pořád stejnou hodnotu jakou má model, ale zobrazí se jen hodnoty které vepíšete do řádku ve výše zmíněné funkci "upravit.." Počítám že v AI2008 to bylo stejné, resp si nepamatuji že by tomu bylo jinak. U Inventoru 8 nejsem schopen poradit. Upravil K4my - 23.bře.2009 v 08:13 |
|
![]() |
|
Olde69 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 23.bře.2009 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCAD2008 Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() |
Omlouvám se. jsem to poplet. Jedná se o Inventor 11. To co popisujete, dělám. Potřeboval jsem napsat zkosení x45° a závit. Nevím, proč mi to jednou šlo a podruhé už ne. Když zaškrtnu "Nezobrazit text" nebo jak to tam je, tak na výkrese mám v hodnotě kóty <<TEXT>>, i když hodnotu napíšu. Prostě to vůbec na moje příkazy nereaguje.
![]() |
|
Olde69
|
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Mohlo by se jednat o problém, několikrát zde řešený (viz archiv fóra), např.
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
hoboj ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 22.led.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: NX; ProE; Creo; I13; AutoCAD2011, SurfCAM, EdgeCAM Stav: Offline Bodů: 811 |
![]() |
Dobrý den, stáhněte si service packy 1,2,3 pro Inventor11 a už by Vám to mělo fungovat všechno v pořádku
![]() Mějte se a ať se daří ![]() |
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
![]() |
Děkuji Vám za odpovědi. Zkusím to.
|
|
Olde69
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak jsem se díval a těch servis paků je tam na mě nějak moc.
![]() |
|
Olde69
|
|
![]() |
|
hoboj ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 22.led.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: NX; ProE; Creo; I13; AutoCAD2011, SurfCAM, EdgeCAM Stav: Offline Bodů: 811 |
![]() |
Tak tady mate linky:
service pack 1 http://www.cadforum.cz/cadforum/dl_file.asp?ID=570 service pack 2 http://www.cadforum.cz/cadforum/dl_file.asp?ID=593 service pack 3 http://www.cadforum.cz/cadforum/dl_file.asp?ID=685 Tyhle si stáhněte a mělo by to chodit ![]() Upravil hoboj - 24.bře.2009 v 16:53 |
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
![]() |
Děkuji mockrát.
![]() |
|
Olde69
|
|
![]() |
|
![]() |
Nemáte zač, rádo se stalo
![]() |
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
![]() |
Už to fuhguje. Takže ještě jednou díky.
![]() |
|
Olde69
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.