ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 123.000 registrovaných u nás, celkem 1.129.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
Katalog CAD bloků
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoSháním nějakou hezkou 2D sestavu

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
DaveX Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 30.bře.2009
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD, Invertor
Stav: Offline
Bodů: 2
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Sháním nějakou hezkou 2D sestavu
    Zasláno: 30.bře.2009 v 22:15
čau všichni, sháním nějakou hezkou sestavu nakreslenou v CADU. Budu dělat projekt v ProEngineeringu tak bych potřeboval nějakou hezkou sestavu jako podklad, abych to mohl posléze vymodelovat. Klidně pak pošlu 3D model zpět :). Sháním všude, ale nic dobrého jsem zatím nenašel. Jde mi o to, aby to mělo minimálně 15 větších částí. Klidně to může mít i 100 pozic to je jedno. Pokud bude někdo ochotný pomoci tak mně zkontaktujte na ICQ 456830775 nebo na mejla david.hanzlik@email.cz, nebo klidně i sem a domluvíme se.

může to být převodovka, různé kladkostroje, lisy zkrátka všechno možné :)

Díky všem za pomoc..

Upravil DaveX - 31.bře.2009 v 02:16
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 458:Doporučujete použít dvouprocesorový počítač pro Mechanical Desktop?
Tip 924:Jak získat hezký obrázek sestavy z Inventoru (ve vysokém rozlišení)?
Tip 742:Text mi prosvítá (je vidět skrz) zdi.
Tip 1999:Jak rychle vybrat více komponentů sestavy?
Tip 6793:Jak v 3D modelu Inventoru vytvořit kóty?
Tip 8746:Výběr komponent podle stupně volnosti nebo jiné vlastnosti.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,269 sekund.