Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
AMDecko ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Nováček ![]() Přihlášen: 07.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 9 |
![]() Zasláno: 15.kvě.2005 v 09:15 |
Ahoj. Jsem začátečník, prosím vás, zkušené uživatele AutoCADu o nějaký
nákres, abych se na tom trochu naučil... nemusí to být úplně
profesionální dílo, hlavně ať to nejsou jen 2 vybarvený elipsy :D
Předem díík. :)
|
|
![]() |
|
vknop ![]() Zasloužilý člen ![]() . Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 181 |
![]() |
:-O nešlo by ten požadavek trochu upřesnit? Co je to "abych se na tom trochu naučil"? Co? Jak? Jinak nejlepší je dobrá kniha (učebnice), nejrychlejší je školení. |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Máte pravděpodobně na myslí poskytnutí nějakého již hotového výkresu. To by neměl být problém avšak měl byste zkonkrétnit požadavek na stavebnictví/strojírenství atd...
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 07.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 9 |
![]() |
Jj, přesně tak. Nějaký model například motoru, nebo něco takového, na tom mi nějak nezáleží.
|
|
![]() |
|
SWISSS ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.dub.2005 Lokalita: ČR (JM) Stav: Offline Bodů: 137 |
![]() |
jestli se chcete naucit v cadu bylo by asi lepsi jit na to obracene - tedy zacit kreslit s nejakou ucebnici (nejlepsi by samozrejme bylo skoleni). Hotový výkres by mohl podle me poslouzit jen pro ilustraci (co vsechno se da v cadu udelat.. .). Matne si vzpominam, ze na stredni jsem dostal domaci ukol - nakreslit cokoliv v cadu. Neni to i vas pripad?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ne, to fakt není. Protože až budu mít na škole makat s AutoCADem tak se to naučím :)
|
|
![]() |
|
Keberdle Václav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 25.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Autocad 2006 LT,Rhinoceros 4,Catia 4 Stav: Offline Bodů: 152 |
![]() |
Jsou nekde v cestine tutrorialy? Pekne od pocatku .. nyvy vykres, line atd... Klidne placeny e-learning.. |
|
![]() |
|
SWISSS ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.dub.2005 Lokalita: ČR (JM) Stav: Offline Bodů: 137 |
![]() |
nevim, jestli nekde jsou české tutorialy, nebo jestli nekdo provozuje e-learning na autocad (mozna nejaka VS), ale urcite existuji knihy - sam jsem zacinal s knihou Autocad LT 98. Nechci delat reklamu, ale jsem velice spokojeny s PC literaturou od Computer press, takže bych doporučil nějakou učebnici z jejich nabídky. např. "učebnice autocadu R14 (mají i pro 2000 a 2002)" nebo "názorný průvodce pro verze 2002-2005" a špičkou bude "Mistrovství v autocadu 2004". (Čerpáno z katalogu jaro-léto 2005, web: www.cpbooks.cz) |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.