Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
J.Š. ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 12 |
![]() Zasláno: 18.kvě.2005 v 09:53 |
Dobrý den, jak natáhnu do AutoCadu 2004CZ fonty písem. Už jsem zkusil - zkopírovat všechny fonty do support, fonts a to jak v autocadu, tak v documents and settings, dále jsem zkusil zkopírovat fonts do WINNT. A přes toto všechno na jednom počítači daný typ písma je a na druhém ne. Prosím, poraďte, kde je zakopaný pes. :o( Děkuji. J.Š. |
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
A máte nastavenou cestu do adresáře s fonty ?
Nástroje -> Možnosti -> soubory |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
J.Š. ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 12 |
![]() |
Mám nastavené cesty na všechny místa. Jenom netuším, jestli Cad bere při odstavcovém textu styly z těchto fontů, nebo ještě odjinud. Na dvou počítačích jsem udělal totožné adresáře fontů a stejné cesty. A nic.
|
|
J.Š.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21943 |
![]() |
Proč do Documents and Settings? AutoCAD bere SHX fonty z adresáře Editor odstavcového textu ale se SHX fonty nepracuje, ten používá systémové TrueType fonty - jestli chcete rozšířit nabídku TrueType fontů (ne fontů AutoCADu), musíte je nainstalovat ve Windows (Ovládací panely > Písma). |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,563 sekund.