Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Ľubomír Pápay ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AIS2009, AIS 2012 Stav: Offline Bodů: 961 |
![]() Zasláno: 06.kvě.2009 v 17:13 |
PROSÍM, môže mi niekto povedať ktorý driver mám použiť pre plotter HP Desigjet500ps, model C7770C, 42 palcový. Po hľadaniach na HP stránkach som našiel toto: hpdj500800wumglen.exe, hpdj510wumglen.exe Ak sa do nich pozriem, ani jeden z nich priamo nepodporuje spomínaný plotter. (sú tam síce 500ps ale len + HPGL2 Card a potom este 500ps Plus 42". Lenže ja mám iba obyčajný 500ps (...prehltol by som ešte eventuelne 500ps in Rol 42") Potom som našiel ešte hpdj500800wumpcltc.exe - ten som na začiatku nainštaloval, čo bola zrejme chyba...tlačiť tlačí, ale nedá sa vôbec čítať záložka Printing preferencies....namiesto latinských textov sú tam háky báky...Preinštalovanie nepomáha, pamätá si stále ten starý. Vymazal som mu súbory driveru zo systému a som pripravený znova inštalovať, ale ten správny driver. Ale ktorý to je, to si už netrúfam povedať...
![]() ![]() ![]() Vopred ďakujem za info. |
|
Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012 |
|
![]() |
|
jiri.jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 03.bře.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: PRDSU2014; CFD2014 Stav: Offline Bodů: 34 |
![]() |
Dobrý den, na stránkách HP jsou přiřazeny Vašemu plotru ovladače hpdj510wumglen.exe. Zkuste je nainstalovat jestli jste je ještě nezkoušel.
Dejte pozor jestli máte vybraný správný operační systém...
|
|
Jiří Jirát (technický konzultant)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz (technická podpora - helpdesk.cadstudio.cz) |
|
![]() |
|
Ľubomír Pápay ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AIS2009, AIS 2012 Stav: Offline Bodů: 961 |
![]() |
Ďakujem za odpoveď, ale ten driver sa mi už podarilo nájsť. Nainštaloval som ho a ide to bez problémov. Ešte raz vďaka.
|
|
Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,480 sekund.