Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
pa_ko ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 11.bře.2009 Lokalita: ČR (KV) Používám: AutoCAD 2009, Win Vista Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 07.kvě.2009 v 09:39 |
Ahoj všichni,
mám zapnutej autocad a otevřu z woken nebo total commanderu výkres. Poklikám na něj, ale místo aby se otevřel do již zapnutýho cadu, tak se otevře celej novej autocad. Poradí mi někdo? |
|
Pavel K.
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Co třeba tip 2312 nebo 2185 apod.
|
|
![]() |
|
pa_ko ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 11.bře.2009 Lokalita: ČR (KV) Používám: AutoCAD 2009, Win Vista Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
Díky, ale nevim jak můj dotaz souvisí s tipem 2185?! Co se týká tipu 2312, tak hodnotu SDI mám na 0 a dělá to pořád. Pokud někdo ví nějakou užitečnou radu, jak změnit hodnoty v registru, popsané v tipu, poraďte prosim
|
|
Pavel K.
|
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
na tipu 2312 je IMHO důležité to, co je PŘED informací o proměnné SDI. Užitečná rada zní nastavit vše podle toho tipu - máte to tak? |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
![]() |
Pravděpodobně ne, protože jak v tom tipu stojí:
"Ve Windows Vista lze akce pro jednotlivé typy souborů nastavovat jen v Registry" - nevim jak, proto jsem prosil o radu "nebo pomocí doplňkových nástrojů jako jsou např. aplikace FileTypes nebo File Type Doctor" - nechci další zbytečný krámy do počítače když to je udělat přes registry ![]() |
|
Pavel K.
|
|
![]() |
|
Sedláček ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.dub.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad 2024 LT Stav: Offline Bodů: 384 |
![]() |
V XP je to v registrech zde: (pro A2002LT pro jiný autocad se bude měnit Drawing.15 na jiné číslo
[HKEY_CLASSES_ROOT\AutoCAD.Drawing.15\shell\open\command]
@="\"C:\\Program Files\\AutoCAD LT 2002 Cz\\aclt.exe\" \"%1\"" [HKEY_CLASSES_ROOT\AutoCAD.Drawing.15\shell\open\ddeexec]
@="[open(\"%1\")]" |
|
![]() |
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,404 sekund.