Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() Zasláno: 19.kvě.2005 v 07:11 |
Připravuji upgrade Mechanicalu pro firmu a přitom potřebuji vyřešit počet a strukturu licencí. Mimo výkonných konstruktérů a projektantů máme ve firmě ještě lidi, kteří potřebují jen výkresy prohlížet, tisknout a kontrolovat. Podle mých kusých vědomostí by některé tyto úkoly mohl zvládat formát DWF a jeho prohlížeče. Dokážu do našeho systému správy dokumentů dodělat paralerní generování DWF. Jde mi ale o to, zda mi to umožní plnohodnotný tisk (tloušťky čar podle barevného schématu) a zda je možné z DWF odměřovat. (Při kontrole výkresů ocelařiny je to nezbytné.) |
|
![]() |
|
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
Mohu prohlásit, že přes počáteční nedůvěru se mi formát DWF pro předávání podkladů osobám CADu neznalým osvědčil. Pokud mají staženu aktuální verzi DWF Vieweru, tak není žádný problém a nakonec ustoupí od exportu do PDF. Vaše požadavky by pravděpodobně měl splnit DWF Composer. Měla by se dát stáhnout jeho trial verze. Mělo by tam jít i to doměřování. Co se týká tisku tak jsem to teď zkoušel a tisk je v pohodě. Měřítko, tloušťky čar, všechno je zachováno. Určitě Vám k tomu taky něco řekne pan Michl až dorazí. |
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
Ano, přes DWF je to určitě nejpohodlnější cesta: DWF výkresy můžete automaticky publikovat pomocí AutoDWF, ty mohou neCADisti snadno prohlížet a tisknout pomocí DWF Vieweru, "kontroloři" mohou přesně odměřovat a připomínkovat (redline) pomocí DWF Composeru. Připomínky lze elektronicky přenést zpět do AutoCADu (i Mechanical). Viz porovnání prohlížečů a DWF |
|
![]() |
|
Slade ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 53 |
![]() |
Dobré jitro ale má to problém vše funguje ale já mám ted problém někam se mi ztratili fonty a ted sice exportuju DWF soubory ale bývají nečitelné co s tím prosím??? Slade |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
a máte správně nastavenou volbu písem? (Uživatelské vlastnosti u DWF6 ePlot.pc3 souboru) - viz obrázek |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,178 sekund.