Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
urtin ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 04.čer.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2007, ST Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() Zasláno: 04.čer.2009 v 15:04 |
Zdravím, mám problém s klávesovými zkratkami spojenými s ctrl (tisk, kopírovat, vložit). Zdá se, jakoby jakýkoliv takový příkaz vůbec nereagoval. Zkoušel jsem odinstalovat, ale pomohlo jen na chvíli. Netuší někdo v čem může být chyba? Díky
Navíc jsem teď zjistil, že nelze nalézt ani nápovědu. "Nelze nalézt soubor s nápovědou:acad.chm" Nevím, jesli to s tím souvisí, ale každopádně je tu něco špatně... Upravil urtin - 04.čer.2009 v 15:44 |
|
![]() |
|
johny ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 24.led.2006 Lokalita: ČR (JM) Používám: C3D 2024 Stav: Offline Bodů: 1740 |
![]() |
Problém s nápovědou jsem měl také... vzniklo to při přechodu na vyšší verzi... nevím jestli existuje nějaký "oficiálnější"postup, ale já jsem to vyřešil tak, že jsem soubory aktuální verze nápovědy zkopíroval a přejmenoval na původní verzi. Čili přecházel jsem z 2007 na 2008, tak jsem soubory acad171.chm a acad171.chw v c:\Program Files\AutoCAD 2008\Help\ přejmenoval na acad170.chm a chw. Původní jsem tam pro jistotu nechal a funguje to dobře. Číslo verze můžete třeba najít na http://en.wikipedia.org/wiki/AutoCAD
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,134 sekund.