Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Přihlášen: 12.čvc.2005
Lokalita: Slovensko
Používám: Autodesk Map 3d 2007, VIZ 2006, Civil 3D 2008 Stav: Offline
Bodů: 177
Téma: citlivosť úchopu Zasláno: 24.čer.2009 v 11:36
Zdravím.
Mám takú capinu. Už asi 4 mesiace pracujem na novom cade 2008 a o proti 2006 sa mi nezdá jedna vec. Ato tá, že mám pocit akoby sa zhoršila citlivoť uchopovania. Prejavuje sa to tak, že mám nastavený koncový uchopovací režim, ale musím byť blízko čiary aby sa prejavil úchop. Na 2006 to reagovalo už z dalej...Stačí aj malé trhnutie myškou a úchop sa stratí..., najhoršie je to , keď mám 4-5 režimov nastavených a blikajú ako o život. Proste musím ísť blízko toho miesta aby mi ostal ten režim ktorý chcem. Je to hnusne citlivé. Pritom Nič som nemenil pri prechode z 2006. Môže to byť rozlíšením LCD ??? mám 1920*1600.
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru