Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
slasid ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 31.říj.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT 2021 Stav: Offline Bodů: 324 |
![]() Zasláno: 26.srp.2009 v 17:37 |
Zdravím,
možná že už se to tu někde řešilo, ale já bohužel nic nenašel. Stává se mi mi následující věc - pokud již mám spuštěný AutoCAD 2009 a otevřu "poklepáním" (TC nebo Průzkuník to je jedno) další výkres v dwg, tak se sice normálně otevře, ale Acad zůstane "vespod". Čili "nepřepne se". Dělá mi to jen 2009. Dík za jakýkoliv info či pomoc |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
V profilu máte uvedeno AutoCAD2006 - tam to je v pořádku? Máte-li na PC nainstalováno více verzí CADu, tak to bude v asociaci přípony dwg (Win asi to berou z té verze, na kterou jako první narazí, tj. 2006).
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
slasid ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 31.říj.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT 2021 Stav: Offline Bodů: 324 |
![]() |
2006 mám v práci a tam to chodí naprosto v pohodě. Ale v práci byla nainstalovaná na tom PC vždy jen 2006.
Doma jsem měl 2008 i 2009. A tu 2009 zároveň s ACD 2009 chvilku. Ale všechny ostatní verze jsou odinstalované. I když neručim za to co zůstalo v registrech :-(, ale to ve Woknech asi nikdo :-). S. |
|
![]() |
|
![]() |
Tak ještě jedno zjištění. Smáznul jsem z registrů cokoliv co by nějak souviselo s jinou verzí Autocadu než jakou používám a výsledek..no nic kupodivu.
Jen pokud otevírám výkres vytvořenej v nonAutodesk aplikaci, tak to funguje tak jak má. Zajímavé :-). Nějakej nápad? Ono to bude nějak souviset s DWG Launcherem, ale.... S. |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Tak to teda zkuste, za to nic nedáte - odasociovat příponu dwg, pak (nejlépe po restartu) ji opět naasociujte (jak krásný český výraz...
![]() Upravil Ferdinand - 31.srp.2009 v 15:15 |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
Dík za radu.
Každopádně to nepomohlo. Tak už nevim. Zas až tak moc abych kůli tomu zkoušel přeinstalovat CAD mi to nevadí. Ale rád bych věděl čim to je. S. |
|
![]() |
|
![]() |
Tak nevím - snad ještě zkusit pročistit registry (může tam být dablovaný zápis).
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
Jj to už jsem zkoušel.
Ale taky bez úspěchu. S. |
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Nainštalujte si A2010. Aj nám to robilo na A2009 a len na nej.
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Prípadne skúste SP. Neviem, ale či to rieši.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,475 sekund.