Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
dargos ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 15.bře.2005 Stav: Offline Bodů: 37 |
![]() Zasláno: 15.zář.2009 v 22:43 |
Funguje Autodesk Design Review 2010 ve Windows 7?
Zkoušel jsem to instalovat, ale instalace končí chybou 0x643 Internal error. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21958 |
![]() |
Windows 7 zatím nebyly uvedeny, takže žádnou oficiální podporu starších produktů zatím nečekejte. Nicméně tato chyba by mohla být způsobena i starším pokusem o instalaci některé ze starších verzí Design Review nebo DWF Vieweru.
|
|
![]() |
|
![]() |
Vzhledem k tomu ze je to novy system, jedna se take o uplne novou zkusebni instalaci. Zadne prechozi verze ADR nebyly v systemu instalovany.
Problem nevyresilo ani nastaveni reseni problemu s kompatibilitou. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21958 |
![]() |
Schválně jsem ADR2010 vyzkoušel a ve Windows 7 Enterprise CZ mi funguje normálně. Viz též:
První zkušenosti s přechodem na Windows 7 Office 2007 i 2003 kompatibilní jsou, WinRAR a další běžné souborové utility také, Acrobat od verze 8, Photoshop až od vyšších verzí. Autodesk aplikace řady 2010 (včetně ADT) zatím také vypadají "plně kompatibilně", oficiální posvěcení Autodesku zatím pro Win7 nemají.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
pokračování obecné diskuse o Windows 7 a CADu - viz:
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak problém vyřešen, jedná se ochybu systém.
Nakonec jsem skončil u chyby číslo 2738 Could not access VBScript run time for custom action. Tady je návod pro ty co budou mít stejnou smůlu jako já: http://blogs.msdn.com/heaths/archive/2007/05/31/windows-installer-errors-2738-and-2739-with-script-custom-actions.aspx ale jelikož mám 64bitovou verzi tak spravné klíče na odstranění v registru jsou popsány zde: http://blogs.msdn.com/astebner/archive/2007/06/07/3151752.aspx Upravil dargos - 22.zář.2009 v 01:12 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,148 sekund.