Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
atrei ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 14.pro.2007 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD2007, AutoCAD2008 Stav: Offline Bodů: 44 |
![]() Zasláno: 17.zář.2009 v 09:41 |
Dobrý den, chcem sa spytat, ci mi vie niekto poradit...pri svojej praci sa stretavam s roznymi vykresmi od roznych projektantov a architektov. Kedze kazdy ma iny styl kreslenia je dost problem pri vytlaceni vykresu. Ked si nejaky vykres prepnem do layoutu a snazim sa upravit jeho mierku na svoj ploter (A1) objavuju sa mi tam rozne mierky (napr. 1:2_3_8_1_XREF_XREF_XREF, 1:200_XREF_XREF,....a podobne bludy). Ako viem odfiltrovat vsetky tieto nepochopitelne mierky, tak aby mi tam ostali len zname 1:1, 1:2, 1:5, ... atd.??? Velmi pekne dakujem za pomoc.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21901 |
![]() |
To jsou vnesená měřítka poznámek - viz příbuzný tip:
|
|
![]() |
|
atrei ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 14.pro.2007 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD2007, AutoCAD2008 Stav: Offline Bodů: 44 |
![]() |
jj...dakujem...uz som to nasiel ako podobne tema..len teraz mi trochu nie je jasne ked si stiahnem DBXremSL.zip co s nim?
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21901 |
![]() |
ZIP archiv rozbalíte, přečtete si TXT soubor pokynů (česky) a v něm najdete postup k načtení a spuštění aplikace. V podstatě - pomocí APLČTI načíst VLX soubor a příkazem DBXREMSL spustit v prázdném výkresu.
|
|
![]() |
|
![]() |
super prikaz...dakujem
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,211 sekund.