ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 123.000 registrovaných u nás, celkem 1.132.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Inženýrský kalkulátor, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
Konference CADfórum 2026 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenobackup copy

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
sorbík Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 29.dub.2008
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
autocad2013
Stav: Offline
Bodů: 154
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: backup copy
    Zasláno: 28.zář.2009 v 14:57
ahojte -
chtěl bych se pozeptat, jaký význam má tato záložní kopie resp.to, že si v OPTIONS/OPEN AND SAVE zaškrtnu její automatické vytváření s ukládaným souborem?
-docela mně totiž vadí, že se tím zdvojnásobuje počet souborů
-kdybych ji ignoroval,co tím ztratím? (neztratím např. možnost znovuobnovení souboru po výpadku el.energie apod. příhodách)?

díky
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 22228
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.zář.2009 v 18:26
Záložní kopie je prostě záloha (druhá kopie), která může zachránit vaši práci např. po havárii (výpadek proudu, HW chyba, atd.). BAK soubory se vytvářejí při standardním ukládání, nesouvisí s dalšími možnostmi ukládání pracovních a dočasných souborů AutoCADu.
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz emea.support.arkance.world)
Zpět nahoru
lukas.smyth Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 13.pro.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad 2010
Bodů: 5
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.pro.2009 v 12:59
dobrý den stala se mi taková věc, přepsal jsem si soubor s výkresy prázdným souborem. Mám jen jak jsem se dočetl záložní soubor  s koncovkou .BAK, ale nevím jak ho otevřít. Při restartu Win se automaticky zregeneruje, ale takhleCry
Zpět nahoru
Hanis Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.bře.2007
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
ACAD LT 2026, Revit LT 2026
Bodů: 54
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.pro.2009 v 13:16
Dobrý den, mělo by pomoct přejmenovat příponu .bak na .dwg (v total commanderu, průzkumníku apod.), a normálně soubor otevřít v Autocadu.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5947:VIPInkrementální/diferenciální zálohování (backup) dokumentů Vault serveru.
Tip 14272:VIPZálohování databáze Vaultu na síťové úložiště selže s chybou 5 (Přístup odepřen)
Tip 9376:VIPChyba zálohování Vaultu: Některé účastnické skupiny jsou nepřipojené
Tip 1693:VIPProč backup neumí využít plnou kapacitu zálohovací pásky?
Tip 1443:VIPJak otevřít AutoSave soubor v AutoCADu?
Tip 1248:Naplánovaný backup (HP Colorado Backup) na pásku skončí s chybou 68.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,367 sekund.