Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Martinvozo ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 30.zář.2009 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD2009 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() Zasláno: 30.zář.2009 v 00:36 |
Zdravý, vedel by mi niekto poradit o nejakej nadstavbe pre autocad alebo o cad programe pre vystužovanie. Mam cadkon a niesom sním spokojný. dakujem
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Dobrý den,
první je nutno si položit otázku zda hledáte pouze program na kreslení anebo i program, který umožňuje propojení se statickým výpočtovým programem. Autodesk sází hodně na dvojici Robot a Autodesk Revit Structure, ale spolupráce mezi těmito programy mnohdy nefunguje tak jak by člověk očekával.
Na kreslení se mi docela líbil AutoCAD Structure Detailing, který má hezky řešené makra pro vyztužování konstrukcí, ale ten není lokalizován.
|
|
![]() |
|
mnementh ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 25.led.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autodesk AEC 2020 Stav: Offline Bodů: 360 |
![]() |
Napadá mě například Recoc. Slyšel jsem, že práce v něm není špatná. Osobně využívám allplan a nedávno jsem zavadil taky o greitec. O tom však nemám bližší informace.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Na Recoc jsem zapoměl a přitom je to hodně dobře udělaný program.
Allplan má taky zajímavé produkty, pokud přemýšlíte o napojení na statické programy z dílny Scia.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,273 sekund.