Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Téma: Tvorba otoceneho Zasláno: 02.čer.2005 v 12:06
Zdravim ,
delam zrcadlovou verzi vyrobku jenz jiz ma vykres.
Kdyz dam ozrcadlit tak se mi otoci i koty.
Jde to nejak obejit pripadne, pak upravit?
Predem diky kenik
k obrázku - předpokládám, že kóty svarů jsou udělány v nějaké nástavbě,
s tím vám nepomůžu, ale jinak mám zato, že proměnná MIRRTEXT na kóty
nemá žádný vliv. Ať zrcadlím kótu jak chci, text je vždy správně,
maximálně se posune nad nebo pod kótovací čáru, byl-li před zrcadlením
posunut z původního umístění.
Mám podobný problém na jedné instalaci AutoCADu. Značka svaru se tvoří z tvaru (SHAPE). U oboustranného svaru se tento tvar ozrcadlí kolem vodorovné osy. Mám vysledováno, že při příkazu TISK se právě všechny tyto ozrcadlené tvary znova automaticky ozrcadlí, ale tentokrát kolem svislé osy bez zachování původního výskytu. Setkal jste se někdo s podobným problémem? Děkuji předem za osvícení.
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru