ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
DEFENCEO - cesta k zakázkám v obranném průmyslu
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoHELP...!!! s instalaci

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Simply Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.čer.2005
Lokalita: Czech Republic
Stav: Offline
Bodů: 3
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: HELP...!!! s instalaci
    Zasláno: 02.čer.2005 v 13:41

mam legalni ACAD LT 97 s upgradem na 2000 + pocesteni + nadstavba Mechsoft profi 2000i. OS win2000 Pro.

vcera se mi instalace zhroutila a pri kazdym otevreni vykresu vyskocila kriticka chyba a program se zhroutil. snazim se uz nevim jak dlouho ho naistalovat zpatky ale nedari se. vzdy jsem postupoval takto:

1. instalace LT 97

2. upgrade na LT 2000

3. pocesteni

4. instalace nadstavby mechsoft profi

problem nejspis bude v tom ze uz behem instalace LT 97 respektive na jejim konci (probehne do 100%) vyskoci na obrazovku hlaska ze nemohl byt vytvoren adresar "bla bla... LT 97" pricemz program spustit jde a funguje. jenze pri vlozeni disku s upgradem uz instalace probehne pouze do 98% a vyskoci hlaska ze je na disku malo mista, pritom je volnej. podle me se odkazuje pri upgradu na prave nevytvoreny adresar proto to nejde dokoncit. jenze nevim jak vyresit problem uz v zacatku... registry jsem cistil, dokonce jsem i vycistil pagefile.sys

cely problem nastal po pouziti programu ADAWARE a spybot... do te doby to slapalo no problem

nevi nekdo co s tim???? nechci fomatovat disk a instalovat vsechno znovu...

DIK ZA RADU

Zpět nahoru
Pepa Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 05.říj.2004
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
LT 2014 CZ
Bodů: 445
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2005 v 13:50
řekl bych, že LT97 vůbec instalovat nemusíte, kdykoli jsme upgradovali, tak přijde normální instalace, jen na krabici je napsáno UPGRADE. Zkuste LT97 odinstalovat a pak nainstalovat 2000, češtinu a ten mechsoft
Zpět nahoru
Simply Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2005 v 06:38
bohuzel to byla jedna z veci kterou jsem zkousel hned  z pocatku, upgrade si projizdi disk zda je tam jiz predchozi verze... pokud nenalezne soubor ACLT.EXE odmitne se rozbehnout.
Zpět nahoru
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD2004 (EN) na Windows XP
Bodů: 1906
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2005 v 11:35
No tak před instalací zkusit chybějící adresář vytvořit ručně...

-FerTh-
Zpět nahoru
Simply Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2005 v 12:43

taky uz jsem zkousel... hned v pocatcich neuspechu...to probehne v poradku, jedna se nejspis o nejakej dalsi adresar kterej se vytvari nekde mimo  a jelikoz pak chybi nedokonci se ten upgrade 2000 LT, a zaroven i zmizi spousteci soubor z 97 LT.  fakt uz nevim co s tim, mam sice v zaloze instalaci 2002 mechanical 6 power pack, ale jsem zvyklej na prostredi z mechsoftu a navic casto pouzivam z mechsoftu rozvinuty tvary kuzelu, jehlanu... pruniky dvou trubek a podobny serepeticky se kterejma se mi rucnim zpusobem delat nechce.

navic se jedna o firemni pouziti tak nechci ani pouzivat nejakej warez...

Upravil Simply
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11733:VIPČeská nápověda pro český Revit LT (CZ Help).
Tip 5866:Prázdné okno Design Review po spuštění.
Tip 10834:Po instalaci SP2 selžou některá FDO připojení k WMS.
Tip 11853:Chyba iLogic v Inventoru 2019: Vyvolání konstruktoru vyvolalo výjimku
Tip 1619:VIPJak v AutoCADu přiřadit jinou funkci klávese F1?
Tip 8084:VIPSpouštění lokální nápovědy v Inventoru 2012, 2013, 2014.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,236 sekund.