Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
martind ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.čer.2009 Lokalita: Slovensko Používám: autocad2010 mechanical, autodesk inventor 2010, Stav: Offline Bodů: 31 |
![]() Zasláno: 23.lis.2009 v 15:21 |
chcem sa opytat, ked sa snazim otvorit dwg subor vytvoreny v autocade 2007 tak to vypise chybovu hlasku fatal eror: unhandled access violation reading 0x000c exception at 4925cdd8h a mechanical spadne :((((
co stym? resp. preco sa take nieco deje? nestretol sa stym uz niekto?
|
|
![]() |
|
mika87 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 06.srp.2008 Lokalita: ČR (MS) Používám: AutoCad Mechanical 2009, Autodesk Inventor 2009 Stav: Offline Bodů: 116 |
![]() |
Zdravím, konečně se objevil někdo kdo s tímhle má taky zkušenost. Aspoň vidím, že to nezlobí jen mě. Já teda mám Mechanical 2009 ale tahle chyba se mi objevuje 3x týdně, jen pokaždé s jiným sériovým číslem. Před zhruba půl rokem jsme na to vyzráli cca na 2 měsíce,museli jsme přeinstalovat úplně celé windowsy a všechno začít znovu, ale to i proto že už nešel Mechanical otevřít vůbec. Ale nechci strašit, já jen že by mě zajímalo přoč se toto děje a co s tím může souviset...
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21959 |
![]() |
Nevím o žádné známé chybě otvírání standardních DWG v Mechanicalu. Je to z holého AutoCADu? DWG soubor (audit) nehlásí žádnou vnitřní chybu? jaké další aplikace v tu chvíli běží?
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,224 sekund.