CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 5531 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

FIXBLOCK.LISP

 Post Reply Post Reply
Author
brentatterton@h View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 16.Aug.2012
Location: United States
Using: AutoCAD 9, 12, 2000, 2004 all LT versions,
Status: Offline
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote brentatterton@h Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: FIXBLOCK.LISP
    Posted: 11.Aug.2017 at 19:19
I have been using this program for a while now and with the program you can only select items one at a time. My question is there a program out there that does the same thing but it will enable you to select multiple items in the same layer? If so I would love that.
Back to Top
philippe JOSEPH View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 14.Mar.2011
Location: France
Using: AutoCAD Mechanical 2012
Status: Offline
Points: 858
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote philippe JOSEPH Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Aug.2017 at 09:31
Hello brent, you can select various object with a good setting of PICKFIRST.
For special selection you can use QSELECT.
Please tell us if this helped or not.
Philippe JOSEPH
Back to Top
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 6612
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote John Connor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Aug.2017 at 12:57
brent: Are you saying that if you run FIXBLOCK it only works on that one instance of the block and not all instances?  In other words, if you inserted ten of the same block and ran FIXBLOCK but only selected one of the ten blocks the other nine would not be acted upon?
"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,078 seconds.