CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 1204 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Topic ClosedFATAL ERROR: Unhandled e06d7363h Excepti

 Post Reply Post Reply
Author
sammie019 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 20.Nov.2007
Location: Netherlands
Status: Offline
Points: 1
Direct Link To This Post Topic: FATAL ERROR: Unhandled e06d7363h Excepti
    Posted: 20.Nov.2007 at 23:27

i have a problem wite autocad 2002 wen i start autocad this error come up FATAL ERROR:  Unhandled e06d7363h Exception at 76eab09eh

i have already try  making Acad run in XP compatibilty mode
but the same error comes up
 
FATAL ERROR:  Unhandled e06d7363h Exception at 76eab09eh
 
i have vista home pemium
 
pleace help me i need this program for school
Back to Top
Vladimir Michl View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group

CAD Studio a.s.

Joined: 26.Jul.2007
Location: Czech Republic
Using: Autodesk software
Status: Offline
Points: 1461
Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2007 at 09:44
AutoCAD 2002 will not run in Vista - you'll need at least version 2007 sp2 or 2008. In many countries, students can get latest versions of Autodesk CAD software for free - see http://students.autodesk.com
Vladimir Michl (moderator)
CAD Studio - www.cadstudio.cz
(Autodesk reseller and developer)
Back to Top
mokkent View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 19.Jan.2008
Status: Offline
Points: 1
Direct Link To This Post Posted: 19.Jan.2008 at 08:55
I HAD THE SAME PROBLEM WITH MY 2000 ON NEW COMPUTER INSTALLED VISTA.  THE COMPATIBILITY MODE WORKED AFTER I REPLACED THE ACAD.EXE FILE.
Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,188 seconds.