Zobrazit plnou verzi příspěvku: "ignorovanie" cadkon.shx

j.matel
21.09.2009, 13:13
Ciary s cadkon.shx (vonkajsie siete) som naposledy potreboval zobrazit, ked som pouzival 2008LT. Teraz mame 2009LT, do "c:\Program Files\AutoCAD LT 2009\Fonts\" som pridal "cadkon.shx" a miesto znakov sa stale zobrazuju iba pismena.Ked pozriem do stylov (text style), tak tam "cadkon.shx" vobec nie je a ked nacitam vykres, tak je "prazdny" ako ked pismo nexistuje.Dokonca pri nacitavani pise:Substituting [simplex.shx] for [CADKON.SHX]"cadkon.shx" som skusal pridat aj do priecinku so suborom a tiez nejde.To ma len tak napada, nebude problem v 2009, ze je to LT?

Vladimír Michl
21.09.2009, 13:19
To, že jde o LT, určitě nevadí - LT zobrazuje DWG výkresy zcela stejně jako plný AutoCAD.
Ověřte, zda je použitá složka Fonts ve vyhledávací cestě AutoCADu a zda nemáte ručně nastaveno přemapování písem (spíš jde ale o tvary - shapes).

j.matel
21.09.2009, 13:44
Cesta je urcie spravna. Tu som preistotu bral z nastaveni AutoCADu (Ctrl+C/V), ked uz som si myslel, ze som slepy.Premapovanie? FONTALT? To som zrusil - nastavil na "." teda none. Pri nacitani vykresu si chcel nahradit pismo "cadkon.shx" v zozname nebolo, tak som stlacil ESC a ciary sa zobrazili.To je uz lepsie, ale aj tak ma zaujima kde je problem:V Support file search path mam:"C:\program files\autocad lt 2009\fonts"do "C:\program files\autocad lt 2009\fonts" som pridal "cadkon.shx"Restartoval AutoCAD a aj tak si stale pyta "cadkon.shx", ako keby neexistoval - ho nevidel.Problem je to ten, ze ked chceme do toho vykresu doplnit nieco, tak tie ciary AutoCAD "nepozna" lebo nevie najst ten "cadkon.shx".

Vladimír Michl
21.09.2009, 15:21
Možná je tam nějaké nedorozumění - standardně totiž soubor cadkon.shx není soubor písem, ale tvarů.
 
Viz též:http://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=5961

j.matel
21.09.2009, 17:20

[QUOTE=Vladimír Michl]Možná je tam nějaké nedorozumění - standardně totiž soubor cadkon.shx není soubor písem, ale tvarů.[/QUOTE]Ano viem.[QUOTE=Vladimír Michl]Viz též: ...CAD standardy[/QUOTE]Toto som si prevzal a nainstaloval. Aj ked to pre LT nefungovalo. Tak som to nakopiroval rucne. Robil som to po krokoch, aby som zistil chybu.Povodny "cadkon.shx" mal polovicnu velkost oproti tomuto novemu, tak som myslel, ze to bude v tom. Nebolo. Potom som nakopiroval "CADKON.shp" - comu rozumiem, tak ze to nema mat vplyv na funkcnost "cadkon.shx", ale hned ako tam bol aj SHP, tak to islo.Uz to ide. Vdaka.