Zobrazit plnou verzi příspěvku: 3ds Max zdarma (přechod na Design Suite)

Vladimír Michl
05.05.2011, 14:21
Pro stávající uživatele Revit Architecture Suite se subscription chystá Autodesk zajímavou nabídku - možnost bezplatného přechodu na sadu "Autodesk Building Design Suite Premium Edition 2012".
 
Tato stavařská sada z rodiny "Design Suite" obsahuje aplikace: AutoCAD Architecture, AutoCAD MEP, AutoCAD Structural Detailing, Showcase, SketchBook Design, Revit Architecture, Revit MEP, Revit Structure, 3ds Max Design. Aplikace 3ds Max Design, Showcase a další tak získáte zdarma. Building Design Suite je ale k dispozici jen v anglické verzi.
 
Podobná nabídka má platit i pro uživatele AutoCAD Architecture.

Peter Jirat
05.05.2011, 15:14
Přechod možná bude bezplatný, subscription ale za jinou cenu - jakou? A obsahuje "holý" autocad?

rzelinka
05.05.2011, 15:17
Hmm. To je zajímavá nabídka! Můžete nějak blíže specifikovat pojem: bezplatný přechod ?Co se děje, že Autodesk "  r o z d á v á " zdarma produkty jako je Design , Mep a Structure za které chtěl ještě vloni šílené prachy? Co znamená slůvko chystá ( není to správně jedna bába povídala že.. :-)Je li tato zpráva pravdivá ihned do toho jdu, ale tam ještě je ale že?

Vladimír Michl
05.05.2011, 16:24
Obdobná nabídka platí i pro strojaře - uživatele Inventoru. Detaily ještě nemáme, ale pokud budou podobné jako ve strojařině, tak přechod na uvedenou sadu Design Suite 2012 je skutečně bezplatný a nekomplikovaný. Jsou tam dvě "ale" - posuďte sami, zda jsou pro vás diskvalifikující nebo ne:
 
1) přechod na Design Suite je zdarma, ale subscription (tedy až to další) na Design Suite sadu je v případě této stavařské verze vyšší než za Revit Suite (ceny by vám řekli moji kolegové obchodníci, můj odhad je +30%) 
 
2) Building Design Suite je pouze v angličtině, takže u těch produktů ze sady Suite, které by v samostatné verzi mohly být česky (AutoCAD Arch., Revit Arch.), budete mít k dispozici jen jejich anglickou verzi (a nelze je jednoduše počeštit)