Zobrazit plnou verzi příspěvku: autocad 2000i

vilikw
08.02.2011, 19:25
Problem: nejdou mi otevrit soubory v autocadu pomocí dialogového okna  tj. přes ikonu, v příkazovém řádku se ptá jaký chci otevřít výkres <.>, soubory musím otvírat přes průzkumníka.  Poté když se daný soubor otevře a chci otevřít další tak se mi neotevře opět dialogové okno, ale v příkazovém řádku se mi nabídne pouze již otevřený výkres.                                                             Rovněž nejde "ulož jako", musím daný výkres vložit do "nový", potom "ulož" ale  nabídne pouze do autocad adresaře pod nazvem "vykres č." 
Nevím kde došlo k závadě, nejsem si vědom žádné chyby. Operace před tím byla, že jsem vložil do výkresu  objekt s PNG příponou. Poté už nešlo s výkresem manipulovat jak jsem popsal. Přeinstaloval jsem celý autocad a nic.  Nevím zda není problem třeba v registru,Byl bych velmi rad za pomoc.

PepaR
08.02.2011, 19:42
Zkuste napsat do příkazového řádku FILEDIA, pak zadejte 1 a potvrďte ji Enterem.

vilikw
09.02.2011, 06:59
Perfektní moc díky, je vidět že se musím ještě hodně učit

prybka
09.02.2011, 18:21

[QUOTE=vilikw]Perfektní moc díky, je vidět že se musím ještě hodně učit[/QUOTE]Definice: Odborník je člověk, který se ve svém oboru dopustil všech obvyklých chyb.Na tohle jsme asi narazili ve své době všichni. Někdy toto chování způsobují makra, která pro svoji funkci potřebují vypnuté dialogy a když makro neskončí korektně, tak stav neobnoví.