Zobrazit plnou verzi příspěvku: AutoCAD 2017 ticha instalace

eipa
22.07.2016, 11:25
Dobry den,snazim se o instalaci AutoCADu pomoci instalacniho skriptu. Nasel jsem navod napriklad na https://knowledge.autodesk.com/customer-service/network-license-administration/network-deployment/alternative-distribution-methods/batch-files/sample-installation-batch-files, skript jsem doplnil o vyzadovana pole.Po spuseni skriptu se zobrazi prubeh instalace, ale misto, aby se instaloval AutoCAD, ktereho ID jsem ve skriptu zadal, se instaluje Revit. Instalace probehne, ale ani ten Revit se ve zkutecnosti nenainstaluje.Zkousel jsem stejny postup i na AutoCAD2016 - stejny vysledek.Prosim o radu,  kde delam chybu?Dekuji.

Vladimír Michl
24.07.2016, 08:53

Nemusíte to dělat takhle ručně - stačí vytvořit síťové rozmístění (deployment) pomocí průvodce síťovou instalací.

eipa
24.07.2016, 12:03
Vim, ze tam tahle moznost je, ale lze potom toto pouzit pro instalaci programu pri startu pc? Program je potreba instalovat na pocitac, ne pro konkretniho uzivatele.A ten postup uvedeny v navodu nefunguje?

Peter Jirat
24.07.2016, 14:57
Instalátor balíku BDSP je už natolik zmrskaný, že nějaká tichá instalace z deploymentu moc není možná - i když to zvolíte, tak sice instalace Autocadu/Revitu proběhne bez zásahu, ale instalace doplňků už vyžaduje zásah. Navíc je nutné vypnout antivirus, jinak se instalace nezdaří.Osobně jsem na to rezignoval, připravím deployment a pak někdy večer nebo o víkendu na dálku nainstaluju tam, kam je potřeba.

eipa
01.08.2016, 14:26
Zdravim,zda se, ze funguje nasledujici:1) vytvorit síťové rozmístění (deployment)2) umistit nekam na server do sdileneho umisteni3) vytvorit skript start /wait "" \\server ip\share\Img\Setup.exe /W /q /I \\server ip\share\Img\deployment_name.ini /language cs-czplus nejake dalsi okolo, jako je smazani ikon na plose apod.4) nastavit spousteni skriptu pri startu PC na serveruInstalace trva docela dost dlouho a samozrejme dalsi nastaveni se musi zrejme udelat jiz rucne (export/import nastaveni jsem jeste nezkousel), ale i tak to usetri dost casu...