Zobrazit plnou verzi příspěvku: AutoCAD 360 a synchronizace

Peter Jirat
27.05.2013, 12:10
Zdravím, když otevřu na mobilu Autocad 360 a přihlásím se na svůj účet, tak mi nabízí i složku Automatic Copy, kde jsou (nevím jestli odkazy nebo skutečné soubory) uloženy soubory otevřené i ze serveru uvnitř firmy (AAA 2014 přihlášený pod stejným účtem). Dá se tomuto chování zabránit? Nechci mít žádnou kopii souboru někde jinde než na firemním serveru, pokud si sám nějaký soubor na cloud 360 nenahraju. Nebo jinak - nechci synchronizovat něco automaticky, ale pouze a jenom ručně - nebo jinak omezit, aby mi každý soubor lezl i na cloud.

Vladimír Michl
27.05.2013, 12:46
Tuto složku myslím prvně vytvářela Labs aplikace "Project Nitrous". Máte tam i nějaké aktuální soubory? Podívejte se do "Podrobnosti o složce > Poslední aktivity" (kontextové menu) kdy a jak složka vznikla. Synchronizace na cloud jinak probíhá jen pokud ji máte zapnutou v nastavení dané CAD aplikace, nebo pokud ručně nakopírujete soubor do lokální cache složky Autodesk 360, nebo pokud explicitně ručně uložíte soubor "do cloudu".

Peter Jirat
27.05.2013, 13:24
Takto to vypadá na lokálním PC:M,G, jsou síťové disky, na které jsem šel ze svého pc P78. Nitrous (?) nepoužívám, nebo o tom už nevím. Jsou to všechno soubory, na kterých jsem minulý týden pracoval. Určitě jsem nic ručně do cloudu neukládal, je tam min 20 souborů - to by se mi ani nechtělo.Předpokládám, že tu automatickou synchronizaci dělá ten červený obdélník:to by asi chtělo mít spíše defaultně vypnuté, určitě jsem ho nezapínal. Vypnu a zkusím nějaký soubor otevřít a uložit.

Stáhalík
27.05.2013, 16:47
U AutoCADu LT jsem to už jednou vypínal. Vypnuté to pak zůstalo a nikam to už soubory nesynchronizuje. Když nějaký soubor potřebuju na cesty, pošlu ho na cloud pomocí UložJako.