Zobrazit plnou verzi příspěvku: AutoCAD na Windows 8 RT

martin.c
25.01.2013, 15:54
Dobrý den,chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá informace o verzích autocadu kompatibilních s windows 8 RT. Na internetu jsem našel, že se možná něco připravuje, ale nic bližšího.Děkuju za info 

Vladimír Michl
25.01.2013, 16:01
Pokud se něco připravuje, je to až do uvedení tajné. Pokud bude na Win8 RT nějaká verze AutoCADu, pak maximálně AutoCAD WS (ten dnes existuje ve verzích pro Android, iOS a web/flash).

be_em
27.01.2013, 18:01
Ja už bežím na WIN8, AutoCAD na tejto verzii síce nemám, ale podľa vyjadrení odborníkov a predajcov PC: "ževraj Windows 8 až na vzhľad (AERO) je úplná kópia Windows 7 (a pekný podvod na spotrebiteľoch)".Všetky programy ktoré som ja osobne inštaloval pod WIN8 fungujú bez chyby a inštalácia prebehla bej jedinej chybnej hlášky, a to ani jeden z týchto programov nebol pre WIN8 určený. Autodes Design Review taktiež bez problémov, iné produkty Autodesku nemám naištalované pod WIN8.

Vladimír Michl
27.01.2013, 21:49

Myslíte asi Metro (ne Aero), ale těch změn je kromě uživatelského prostředí více - na rozdíl od názorů oněch prodejců, zde jsou nějaká základní fakta. Změny v jádru Windows mají několik efektů - např. snížené nároky na RAM, vyšší bezpečnost, nebo nekompatibilitu některých stávajících aplikací (mj. také aplikací Autodesk - viz triky jak to částečně obejít). Původní dotaz se ale týkal Windows 8 RT, tam je to složitější.

IPíša
28.01.2013, 07:59
Autocad na Windows 8 RT by mně taky zajímal. Pro be_em: podvod na spotřebitelovi (na vás) udělali spíš ti vaši prodejci, nejspíš se potřebovali zbavit starších počítačů s Windows 7. Pro manželku jsem teď kupoval notebook s Windows 8 a těch odlišností od verze 7 je tam na můj vkus až moc. Ale jako dlouholetému uživateli Windows 7 se mi tam některé věci dost líbí, třeba okamžité spuštění. Horší je to s instalací některých programů. Bojoval jsem s Officem i s Autocadem.