Zobrazit plnou verzi příspěvku: AutoCad vs Aveva PID 12.1 SP1

Krigshtare3D
13.09.2015, 21:26

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli by někdo z Vás neměl zkušenosti při práci v Autocadu s nadstavbou programu Aveva PID, který slouží k tvorbě technologických diagramů, pracuji s Avevou přibližně dva měsíce, nadstavba však dosti často nepracuje dobře, přitom softwarové požadavky na compatibilitu mám spravnou, avšak i presto mi nadstavba dělá nestandardni  kixy, například přestanou fungovat běžné modifikační příkazy, nebo mi na pravém tlačítku myši zustane poslední příkaz i pote co byl zrušen, tedy po zmačknuti pr.tl. na mysi by mi měla vyskočit roletka rychlých voleb.....poté co Avevu restartuji pracuje zase správně....ovšem pouze zase cca.2 hodiny...Aveva má svého vlastního administrátora, ale ten je nastaven správně...používám AutoCad 2012 Architecture a na něm zminovanou nadstavbu Avevy...Nemohlo by se jednat o neshodu použití Acad Architecture? Tedy jestli bych nemel zvolit jiny Acad nežli Architecture....Děkuji za radu.

vbehun
13.09.2015, 22:00
Autodesk má přece svůj vlastní produkt - AutoCAD P&ID

zdrk
14.09.2015, 10:03
[QUOTE=Krigshtare3D] ...Nemohlo by se jednat o neshodu použití Acad Architecture? Tedy jestli bych nemel zvolit jiny Acad nežli Architecture....Děkuji za radu.[/QUOTE]Ten architekture jde pustit i v profilu holého cadu. A tam je možno to vyzkoušet.

Krigshtare3D
14.09.2015, 18:56

Zdravím, děkuji za odpověď, ano Cad má svůj produkt pro tvorbu PID diagramů, ale v zaměstnání je k dispozici pouze Aveva...pracuji na něm 4 týdny a projevují se chyby, které jsem popsal v předchozí zpr., pokud by jste nahodou znal odpověď pro případ Avevy, děkuji předem za příspěvek