Zobrazit plnou verzi příspěvku: AutoCAD za 35.000 (restore 5074)

Vladimír Michl
28.08.2007, 10:15
Odeslal: Trost1Chci se poradit - chodí sem člověk, který mi nabízí AutoCAD jen za 35.000 korun. Tvrdí, že to je plná verze 2008 a že to je výhodná koupě. Moc se mi to nezdá, ale protože o přechodu z LT na plný AutoCAD uvažuju, nerad bych něco propásl.
 
---
Odeslal: Vladimír MichlU podomních obchodníků nic nepropásnete. Složku Junk mail mám plnou různých "AutoCADů se slevou 3.000$" a podobných neodmítnutelných nabídek.
Různí "obývákoví prodejci" a "zprostředkovatelé" mají většinou jen velmi vágní informace o AutoCADu (natožpak jeho podpoře) a většinou jde buď o záměnu produktu (LT, EDU, upgrade) nebo přímo pirátskou verzi ("ojetý" AutoCAD prodávat nelze). Takže neušetříte a ještě můžete mít (jak říkal Rychlonožka) oplétačky s ouřadama.
 
Komerční a EDU verze Autodesk produktů smí oficiálně prodávat (přímo koncovým uživatelům) jen autorizovaní prodejci Autodesku, kteří jsou i školeni pro podporu těchto produktů.
Mimochodem, místo "plného AutoCADu" bych pouvažoval spíše o "lepším AutoCADu" - tedy profesní verzi za stejnou cenu (viz akce).
 
(obnova diskuse ze zálohy)